Bazen geyik yazıları gülmekten zor okuyorum... Katılımcı olmaya çalışacağım.
Saygılarımla.
Bazen geyik yazıları gülmekten zor okuyorum... Katılımcı olmaya çalışacağım.
Saygılarımla.
880 dener mi dersiniz..![]()
Sn Saraylı iki gündür yazmıyor, nedendir bilen varmı?
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
ABD de bıçak sırtı giden piyasayı Merkez bankası bozmaz diye tahmin ediyorum. Nihayetinde kendi krizlerini başka ülkelere ihraç etmeye çalışıyorlar. Sanırım en zararlı ülke başta japonya olacak gibi. Biz ise daha yükseliriz gibi geliyor.
teveccühünüz. sağolun. ama öyle olsa bile, benim bir sonraki pozisyonda terste kalmayacağımı göstermez ki. zaten öyle olsa başka bir meslekte çalışmazdım değil mi?
demek istediğim şu. beyin fırtınası böyle oluşur.
bakın çok güzel bir örnek. dün ben USD/TRY'de tam tepme yeri gelmiş dedim. tam o noktadan tepti de gerçekten.
ama forum üyelerinden Ordi arkadaşımız 4 saatlik grafiği ve uyumsuzluğu işaret etmese, belki de çok daha fazla para kazanabilecekken 50 pip sonrasında kapanacaktı longlayan birisi.
şu anda USD/TRY 100 pip yukarıda.
el elden üstündür. benim 10 yorumumun tutması, 11. yorumda karşı fikirde birisi olarak sizin fikrinizin üstün gelmeyeceği anlamına gelmez.
zaten o yüzden bu işle ilgili kesin anlamda ve çok keskin hatlarla konuşan kimseye ısınamam...
bilmem anlatabildim mi.![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
GBP/USD 1,57404 long.
ekranın altında yer kalmadı lem daha nereye düşüyon![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
TA da temel kural.. reelde ne varsa hepsi grafiğe yansır..
bkz. havanın durumu = grafın durumu![]()
sayım tahmini son durum
http://www.ressim.net/l/upload/354bb51d.png
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri