76150 kısa atışı ve gergin bekleyişSelçuklu patron Artur efendi gelse iyi olur
![]()
76150 kısa atışı ve gergin bekleyişSelçuklu patron Artur efendi gelse iyi olur
![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
76bin gısa 75775 flat yerim..sanal ne kolay diil mi..![]()
asteton patron sistem ne durumda . tgg kaç patron ... help emergency .....
2013,00
daxın pili bittimi?
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
bu konuda hem fikirim..algı bozulması çook oluyor..sisteme itaat etmeli diyenler de az değil..ama gördüğüm şey sistem+histem li yaklaşım daha "kar" lı ...sistem kur ama onu da tamamen kenara atma...histemler arada bozulursa sistem imdada yetişir..histemli iş yapmak da adrenalinli be..algılarım bozuldu galiba..![]()
Normal sistemim çok zigzaglı piyasa koşullarında aldığını geri veriyor diye bu hafta çok hızlı 5dk'lık bir sisteme geçtim ve son derece başarılı oldu.
Her sistemin başarılı olduğu dönem var, başarısız olduğu dönem var.. Ama vasat bir sistem bile uzun vadede şahsi tahminle oynayan trader'a nal toplatır.
Önemli olan sistemin zorlandığı dönemlerde bile para kaybetmemesi, getiri eğrisinin aşağı düşmemesi ve yatay gitmesi.. Şikayet eden sistemcilere bak, para kaybediyoruz demiyorlar, sadece aldığımızı geri veriyoruz diyorlar... Bu çok önemli...
titan deyince aklıma geldi ne günlerdi o günler HEY HEY HEY HEY hehehehhe
http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...enan-seranoglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri