HAYIRLI CUMALAR.
Kimse hakkını helal etmedi bunu gitmem istenmiyor şeklinde yorumlayıp,
FRACTALE DARBEYE DEVAM.
Ayılar, Boğalar, Manipilatörler, Spekilatörler, Pala, Ralliciler, Şelaleciler, Tepe-Dip Avcıları,
KAYAHAN
HODRİ MEYDAN...
Jelibon.
HAYIRLI CUMALAR.
Kimse hakkını helal etmedi bunu gitmem istenmiyor şeklinde yorumlayıp,
FRACTALE DARBEYE DEVAM.
Ayılar, Boğalar, Manipilatörler, Spekilatörler, Pala, Ralliciler, Şelaleciler, Tepe-Dip Avcıları,
KAYAHAN
HODRİ MEYDAN...
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
emekdar üstad bugün için yorumların nedir 77 yaparmı bekleyelimmi yoksa 76500 e betonmu dökeyim
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
2-3 ay önce isyan ettik küfür ettikki ceza sistemi oluşsun, küfür edilmesin, eden ceza alsın, gerekirse kalıcı yasaklansın. Ceza iyidir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Hocam,
Bize niye kırıldın anlayamadım...biz konunun dışındayız..
Hatta ne olduğunu bile görmemiştim bir arkadaş alıntıladıda gördüm..![]()
Şeyh Edebalı
diger forumda ayu kalmamis zaten![]()
sn.jelibon, her ne oldu bilmiyorum ama buradan daha ozgur bir forum bulamazsiniz diye dusunuyorum...bakiniz baska yerlerde mod'lar yazdiklarina saygi duymani istiyorlar...illa ki duyacaksin...begenmeme gibi bir luksun yok...begenmezsen atilirsin...![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri