- apsd ne oluyor şimdi ben apsd ye yabancıyımda biraz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Hadi biz çulsuzuz teminat miktarı bizi etkiliyor ama bir de VOB yönetimine baskı uygulayabilecek büyüklükte ismi 3 harfli yatırım firmaları var, onların da aleyhine işliyor bu olay. Onlar niye ağırlığını koymuyor anlamıyorum. Otomatiğe bağlasalar mesela... VOB'un ilk rakamı x 100 TL...
yygd ...ühühüüh
2013,00
istop koyayım dışarı çıkcam sanaldan emri verdim 76200 ler 75975 de istop olur..üstünde 76475 hedfli idi..karışık iş yaptım..neyse..
AHada kafke molasında kulaklarım çınladı, dedim beni anıyolar..netekim yanılmamışım...
-İşyerinde 10 kaplan gücündeyim
aynı anda çok iş yapabilirm...
libido libido.... son12 ayda 8 adet kallavi, 4 adet orta boy menü projeyi bitirmişim ekiple...en yakın rakibime %40 basmışım..
o yüzdendir ki, netmiş chatmiş zartmuş zurtmuş bana lafı edecek cesarette adam henüz görülmedi...
Şaka...Bizim şirkette üzerindeki projeyi zamanında bitirdin mi, istersen masanda fasıl yap kimse karışmaz
mesela bizim ekipte yeni yetme "Halim" var..yaş daha 25..ki şu anda yazarken burda o da okuyo..işyerinde günün yarısını adult sitelerde veya chatte geçiriyor...ama çok zeki **ne
başkasının 5 günde yaptığı analizi o 2 günde yapıyor.. bu durumda kalan 3 günün ikisinde adult sitelere girme hakkı oluyor doğal olarak
zaten adult sitelere girmezse konsantre de olamıyor işe sapık...
kalan son 1 günde ne yaptığını ise kimse bilmiyor..ne işe gelir, ne cebini açar, ev telefonu zaten yok..tekkeye falan gidiyo herhalde..gözleri de bi tuhaf zaten..
BANGA mühim
ağalar yanımdaki arkadaşada söyledim dün kapanışta gelen satış hiç hayra alamet değildi bence long açarken herkesin 2 defa düşünmesi gerekiyor
sanırım bugün çarpılma günümtekrar şort 975 den
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri