pivot............75.600
pivot............75.600
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
zigd ..
2013,00
Ben öyle yada böyle 73*** leri göreceğimizi düşünüyorum sonrasında yukarı bir tepki ve tekrar aşağıya 70-72 belkide ama hemen değil tabi ki sadece sallama bir yorum her zamanki gibi :d
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Bugün 75500 altı kapanışta sinyal günlükde sat ı verir ve en az 3-5000 puan düşüş gelir diye düşünüyorum
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
tahmiin sayım ..
![]()
2013,00
Son zamanlarda VOB'da opening range breakout'un karlılığı ciddi şekilde düştü. Ben kullanmasam da gözle takip ederim. Bu aralar dikkatli olmakda fayda var. Kara geçince hemen kapatmazsan fiyat anında geri dönüyor. Eskiden gün sonuna dek açık bıramayı önerirdim, artık öneremiyorum.... üvvv...
75600 ve altında fiyat-gösterge arasında + uyumsuzluklar oluşmaya başladı..
bu havada iş yaparlarmı bilinmez.
dünkü sert satışlarla denge noktası biraz yukarıda kaldı..76200 de şuan.
şip-şak dün 76275 long yaktı ve maksimum 76850 görüldü.sert satışla beraber ancak 75825 ten sata geçebildi ve fake kaldı son sinyal..halen satışta..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
ığsız paşa için yakalama kararı çıkarıyormuş savcılık,son dakika haberi geçti tv de..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
pala uzuncu yakalamış 2000 tane basar şimcik
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri