5 dakikalık garafik beyle kapamış......... 75xxx yerelerinde destek yapabilirse yarın mavi barlar gibin hareket edebilüe gayri
![]()
5 dakikalık garafik beyle kapamış......... 75xxx yerelerinde destek yapabilirse yarın mavi barlar gibin hareket edebilüe gayri
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ben okadar uzaktan bakmayorum grafsa sel-cuklu patromz ........ baaa uzaktan bakhmak yassakeger okadar uzaktan bakarsam tüm olasılıkları görerim sonrada içimdeki menyak trader devreye girebilür gayri.... sonra peladan her trade de 300-500 pıvan alırım aldıkça alasım gelir ......gendimi zistemime veremem sonra teknik trader olurum.... temam eylede kazanıurım emme çok yorulurum gayri
![]()
graf üçün ellerine savlık
kaya abey ve senın grafları hafızamdan sılmem leazım gafama iki dene vırsanız yeter
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
yazdıkhlarımın açıkhlamalarını yazmaya kalksam açıklamalar için ayrıcana bi sözlük leazım olacaaandan forum sözlüğü gısmısına bulaşsammı bulaşmasammı deyüü kara kara düşünmüyo deelim..... azımın suları akayor gayri
ühühühüh nerden dönmüş vay........
dönmeseymiş trend devammış ühühühühü getti 1000 pivan gettiii
iyi akşamlar arkadaşlar
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
iyi akşamlar Patronlar
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
ulem fdow pelası, eğer bu gidişatı bozarsan ben de seni bozarım ona göre
10.646!
yürü beaaa kim tutar seni...
hazır herkesi şortlatmışkene bi de 77.775 hortlarmış
neyse zabaaa çok var daha gayri. vıb pariteler kibin 24 saat açık olacaktı kiii, zor kurtulurdun elimden pela...
şimdiye bizim longlar 500 puan yapmıştı bile peeeh!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri