hala günlükteki bozulmayı nasıl düzeltecek merakla bekliyorum bakalım çok sağlam bir çıkışı olması lazımki düzelsin![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Evet patron günlükler sat vermek üzere aynı fikirdeğim.
Ama sistem ne derse o. Şu an fılatım sata geçerse anında satarım.Yanlız seninde farkettiğin gibi 15 dklıklar acayip yukselmiş durumda bu yukselmeye göre 1000 puan çıkmamız gerekirdi.
Günlük direnç çizgisi bende 76835 den geçiyor bunun üstü tekrar bi yukarı yapar diye düşünüyorum.
sıkıntı var tahvil de +1,38 ufff nasıl çıkacak bu bilemiyorum sanırım yarına kalır çıkış poz long devam bugünü böyle kaparsak longdan yanayım sinyal gelene kadar
ayrılda gel palayuh be bi kaldıramadı 700 leri var bi terslik ama sanırım çok longlayan mı var yahu
komutanların mesaisi bitmiş,karar yok bugün..başbakanda uğramamış karargaha..
teamüllere göre sabahtan imzalanması gerekiyormuş..
Iğsız paşa konusunda tartışma devam ediyor demekki,geri adım yok her iki taraftanda..
yalnız piyasa pek soğukkanlı maşallah !
uyumsuzluklarda belirginleşmeye başladı ama gücünü koruyor halen..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
göstergelerim "fiyat yukarı çıktıkça pela mal çakıyor" dediği için 675'ten şort.
400 yansın baa yeter![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
son pozum 600 kısa devam .. hiç ellemeyecem belirli bir istop var bakalım ... hayırlısı ...
2013,00
bizim borsa fdow'u da tetikledi, ne güçlüyüz ama değil mi?
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Yurtdışına göre çok zayıf görünüyor... Eğer numara değilse pis çöker bu...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri