yyld .. üvvvv
yyld .. üvvvv
2013,00
hocam konu cok gectiği için formulerde gorememiştim .foruma konu olsun işte..
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
stro patro sisitemler ne durumda abi .. aldalarmı ? .. üvvv
2013,00
hocam NK overaldı ve bundaki 2 adet ema nın birbirbirini kesmesi mi önemli yoksa overalın tek emanın altına yani negatife girmesimi yeterli buna karar veremedim bi türlü
bide NK de yükselen dipler ve tepelerde önemli gibi sanki ayrıca NK ye trend çizgiside çizilmesi fena değil trend kırılmaları NK de güzel sanki
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
http://www.voborsa.com/forum/showthr...?t=5583&page=7
10 temmuzda zaman hedefiyle birlikte bir senaryo yazmıştım.pala görmüş beğenmiş ve sanırım uyguluyor.teşekkür butonlarına dokunmayacak olan girip bakmasın.Bu senaryoya bir tebriği hak ettiğimi düşünüyorum.
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Buraya koyalım, topic sahibi isterse oraya taşır.
Şimdi elimde görmekte olduğunuz yeni yaptığım ve test aşamasında bulunan aşırı heyecanlı sistemin altında kırmızıyla görünen çizgi getiri eğrisi. Sistem kazandırdıkça yükseliyor, kaybettirdikçe düşüyor. Mavi çizgi de getiri eğrisinin hareketli ortalaması. Eğer getiri ortalamanın üzerindeyse sinyaller daha güvenilir oluyor. Altında ise daha az güvenilir oluyor. Kısaca olay budur.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Benim tanıdığım dansöz pala kısacıların stoplarını patlatmadan rahat etmez,
Sürünesice pala, ortada anca kıvır...
Nargilenin tadı güzel emme seyir keyfi yok, biraz daha yukari pala, yapıştıracam ensene şimdi![]()
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
350 üstü nascar rally start alır bence ... altında kaldıkça şelale güneşi tepemizde pırıldıyor bence ... üvvvv
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri