tobo anladığımdan değil hareket olsun ühühühü olurmuki olmaz bence ben anlaamiyimolaiblir belkide bilemiyim
![]()
tobo anladığımdan değil hareket olsun ühühühü olurmuki olmaz bence ben anlaamiyimolaiblir belkide bilemiyim
![]()
Selamunaleykum.Kolay gelsin.bol kazançlar.
Saraylı hocamız zamanında bu tekniği bize öğrettiğinde işin aslı NK negatifken gelen hiçbir sinyali dikkate almama idi. Ama zamanla değişik kullanım şekilleri de gelişti tabi. Mesela bir başka yöntem de; tamamen farklı iki tane sistemin var diyelim ki, hangisinin NK'sı pozitifse onu kullanıyorsun. Böylece diğerinin dağıldığı dönemlerde sen para kazanmaya devam ediyorsun. Teorik olarak yani, pratikte yapamadım bir türlü..![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Tsk ama 76275 ten long yapan arkadaşa yazdım zannımca kennmy idi. Onun stop loss u nedir ogrenmek istedim. Ters pozisyondayız.Eger onun stop loss altına inerse benim için pozisyona devam etmek kararını almak kolaylasır. Tersi olursa 76600 den ben stop olurum poziayon 76250 short
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
şeyle düşiniyorum şelaleden bahsetmek için poz alınması gerek ağa beyler tarafından pasta 50 bin adet lönk yönünde ki gördüğüm en böyük taraf
ekim vadede ise sadece 2800 ad poz açık.. krallar poz almamış bu açıdan bakıyorum ühühühühü
%99 yanlış düşünüyor olabilirim![]()
formuller bolumune nk yı resimli koyabilirmiyiz arkadaşlar.
![]()
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri