14.00 ten sonra bugün arazi olacam...
yaşasın argo...![]()
14.00 ten sonra bugün arazi olacam...
yaşasın argo...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
garan grafıiği bence vobla en koreleli graf arkadaş bi kademe kalktı 100 puan çıktı vob anında .. vay anasını arkadaş ya ...
2013,00
Bende kendi tecrübelerimi aktarayım.
1- Bazı sistemleri 2 li veya 3lü kullanmak daha iyi sonuç verebiliyor. 2 ayrı sistemi ya or veya and ile birleştirmek bazen dada iyi sonuçlar verebiliyor.
2- Birden çok sistemle veya aynı sistemi farklı opt değerleri ile aynı anda kullanmakta işe yarayabiliyor. Sistemin biri yatayda kazandırıyor biri trendde kazandırıyorsa işe yarıyor. Fakat bu durumda yatayda kazandıran trendde kaybettirmemeliki işe yarasın.
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
Way arkadaş yukarı yukarı diyaduk bumu yani Pala,
okadar heycan yaptırdın, bumu yani şimdiayıp ayıp ...
"Herşey Oğlum ve Almayı Hayal ettiğim BMW motor için"
"Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir"
neeeaa kardeş mi..yaşım 97 ama eyvallahraning triyengıl içinde yukarıda olur aşağıda olur, taki raning triyengıl kırılana kadar...selpatros un sayımına göre şu an yukarı olması lazım..abi bana sorma yaw ew yi...selpatros a sor, treydır38 e sor, saraylı ya sor...kaya hoca
![]()
BANGA mühim
yoksa yuvarlak tepemi oluyor ... haberimiz yok .. vay pala vay .... vay anasını arkadaş ...
![]()
2013,00
biri bana neden burasının tepe olması gerektiğini ,ya da dönmemiz gerektiğini ya da süregelen uptrendin bitmesi gerektiğini açıklayabilir mi...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri