İlk çubuğun en düşüğünün altı stop noktam olmakla birlikte dünkü kapanıştan long'larla devam... Sistem sinyal verse de yeniden sistemle senkronize olsam böyle çok başıboş hissettim kendimi... üğygh....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
2013,00
tam sınırdayız ya şelale ya da yukarı devam
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Alt kademelere deli gibi alış doldurmuşlar.düşmüyoruz bakın havası mı veriyorlar...![]()
est rahatsızlık yoktur...
ind lerle sistem yaparsanz dediğiniz olayı yapar,onun için ho lar üzerine yoğunlaşın,ind leri sadece filtre olarak kullanın,yoksa absürd şeyler yapabilirler...ho larla sistemi opt edin ,aylık kardan başka trade sayısına bakın,bence daha önemlidir...ho ların cinsini değişitirin...psikolojinize uygun bi sistemi kurup uygulayın....
opt sistemi geçmişe uydurma yöntemi olduğundan,size asla güven vermez,bana da vermez...her seneye uyan sistem yoktur...
ben yavaş sistemleri az trade ettikleri için tercih ederim tersini yapana da bişi demem tarz meselesi...
şimdi size ve diğer okuyuculara dostane bir öğüt:
eğer ov li tepe tamamsa,aşağı dalga başladı demektir;bu durumda önümüzdeki 2-3 yıl boyunca bahsettiğiniz swing sistemlerle batma ihtimali=%60 ;
bu topikte anlatılan daytrade sistemlerle batma ihtimali %10 ;
bence önce batmamayı öğrenmeli,başka bişi diğil...
sistemlerinizi değiştirmek ve yeni sistem aramak yerine ,kendi trading tarzınızı ,dolayısıyla kendinizi değiştirmeyi deneyin;karlı çıkarsınız....buna para yönetimi,risk kontrolü,disiplin,trading tarzı,psikoloji gibi konular dahildir...
![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri