Ha be yırttık sabhtan beri esir oldum işi geyiğe vurdum.
Jelibon.
Ha be yırttık sabhtan beri esir oldum işi geyiğe vurdum.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Abd'de hazıran ayı fabrıka sıparıslerı yuzde -1.2 (beklentı:%-0.5 oncekı:%-1.4)
-matrıks-
abd'de kesınlesmemıs konut satısları hazıran'da aylık: % -2.6 (beklentı:%-4 oncekı:%-30)
-matrıks-
abd'de kesınlesmemıs konut satısları hazıran'da yıllık: % -18.6 (oncekı:%-15.9)
-matrıks-
En az 3 HİSSE...
İyi Akşamlar..
Gümüşte alarm beklentilerimiz saklıdır..![]()
En az 3 HİSSE...
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
200 günlük 1114 ve 20 haftalık 1120.
Piyasa karar yeri burası.
Tuttukça yukarı.
Tutmazsa aşağı.
20 haftalık üstünde kapanışlar devam ederse hedef 200 haftalık.
Jelibon.
Cümleten iyi aksamlar
Euro/dolar neresi pivot?
1.3185. Ora fibo. Yukarı kırılan fibo. Trade oraya göre.
Jelibon.
Dow direnç nereler?
10715, 10900.
Jelibon.
Bu gittikçe daralıyor, bu daralma bizi çok uyuz edecek benden söylemesi, özleyeceğiz şu geçen iki ayı.
Jelibon.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri