77075 den flatladım NK artık bekle diyor sinyali bakalım kısmet bu kadarmış 300 puancık halbuki 400 puan daha yukardan kapardık ama kısmet değilmiş![]()
77075 den flatladım NK artık bekle diyor sinyali bakalım kısmet bu kadarmış 300 puancık halbuki 400 puan daha yukardan kapardık ama kısmet değilmiş![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
owwwwww .. mondiyo ..
2013,00
fdwda tahmin sayım yapmıştım .. sazan abeyin dopikte .. ilgilenenlere ...
http://www.voborsa.com/forum/showthr...t=5481&page=58
2013,00
Aşşağı ayular aşşağı ayular aşşağı ayulareverestten kayalum
![]()
60 dk lıktaki uyumsuzluk hissetiriyor kendini yukarı denemelerde..
![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
İki takozdan küçük olanı, geçen hafta kırıldı ve büyük olan takozun desteği görüldü.
![]()
pivot......77.250
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
76600 eyimi olmadı 75900 nasııı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
ORB-S noktaları:
77.700 üstü al
77.250 altı sat
ben bu arada SRT'ye uyarak 77.475'ten uzamıştım ve 77.150'ye şartlı emir girmiştim. aşağıda kahve içerken aşağı gitmiş ve şartı emre satış gelmemiş. bu durumda stop loss'u bir sonraki desteğe çektim (76.775), patlarsa kötü olacak ama bu da bana ders oldu.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri