975 sağlam kırılırsa ayıların işi sakat gibi
975 sağlam kırılırsa ayıların işi sakat gibi
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Aşırı helecanlı sistem long'ladı ben toplantıdayken, hemen uyguladım... 100.000 bekle bizi geliyoruz.... Gün başlarken geçen Cuma sistemden önce açmış oluğum long'larla 1.000 puandan fazla kardaydım ama çıkmadım, son çarpılmadan sonra yine elde avuçta birşey kalmadı.. Genç sistemciler ağlamaklı... üvvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
ya asti hocam hala mı tık yok yapardon yanlış anlama sinyal de
![]()
77250 den döner gibime geliyor dönmezse yukarı devam artık ama asıl çıkışı ben yarın bekliyorum nedense![]()
825 ler 77125 den flat
teşekkürler abi. daytradenizi ew ile bölüyorum ama geniş açıdan görüntü böyle. zaten bu sayımı senden kopya cekerek oluşturmuştumson bölümünde sen 3ün daha uuzn olmasını bekliyorsun sanırım. ben biraz aceleci birazda ayı piyasasına hasret olduğumdan kısa tuttum. gerçi ben hep böyle bir alternatif yapıyom ama sonunda yine senin dediğin çıkıyor.
ben yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum. saymayı iyi kötü öğrendimde sabırlı saymayı öğrenemedim
saygılar abi
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri