dolar desteğine çekildi.. buraları aşağı kırar mı bi analiz geçsen unlimit..![]()
dolar desteğine çekildi.. buraları aşağı kırar mı bi analiz geçsen unlimit..![]()
stro patro,
bence artık zengin olabilirsin,
çünkü hiçbi engel kalmamış...
hatta ilerde yazacağın bi kitapta ,
şöle bi ifaden olabilir:
"ne zaman zengin olmayı arzulamayı bıraktım,o zaman zengin oldum,meğersem zengin olmanın önündeki en büyük engel ,zengin olma arzusu imiş..."
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
İçimde büyük bir gayri-müsterihlik var... Sistemle histem farklı şeyler söyleyip de ben mecburen sisteme uyunca çok huzursuz oluyorum... Serde histemcilik var ne de olsa... üvvv... 76.500 altı bir 15dk'lık kapanış müsterihlik seviyemde tavan yapardı oysa ki... üvvvvvv... Tek tesellim hastetro patronun sisteminin de short'da olması... ıngaaa.....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
sanko yine başladı kısaya, var başına bir gelecek ya, hayırdır inşallah
benim histem ve sistem alda..longum .. ama huzursuzluk var sıkıntı var .. acilen 79000 üstüne atması gerekiyor .. yoksa unmüsterihliğim geçmeyecek üvvvvv ..
2013,00
üwwwww...marduk dünyaya çarpana kadar yeni sinyal gelmezse gözüm açık giderim ühühüh...
![]()
BANGA mühim
ula bu DAX da tam hayvanın ÖNDE GİDENİ imiş yaww..%1.68.....sabah seans öncesi deselerdi ki DAX %1.68 yapacak elindeki kısaları 76700 den verir misin? al abi der üstüne de yemek ısmarlardım valla...şimdi manzaraya bak...pihh
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri