Ptron genç ayularda rahatsız olmaya başladı..üwww..450 altına inilmedikçe rahatsızlık sürer..ingaaa
Ptron genç ayularda rahatsız olmaya başladı..üwww..450 altına inilmedikçe rahatsızlık sürer..ingaaa
BANGA mühim
825 histemsel long.
çok yakında imkb de varantlar işlem görmeye başlayacak.. ondan sonrasında işimiz daha da zor olacak..![]()
caylakboga patron, İngilizcen varsa Robert Miner'ın Dynamic Trading ve High Probability Trading Strategies kitaplanı oku. Özellikle 2, 1'in altına iner mi, 4, 3'ün bölgesine girer mi, sayım mükemmel uyuyorsa ama tek kusur 2'nin 1'in altına tek kademe sarkmasıysa sayımı şimdi çöpe mi atmak lazım, piyasa çok karmaşıksa hiçbir sayım öyle güzel oturmuyorsa ne yapmalı gibi konularda çok önemli şeyler yazmış amcamız. Aynı zamanda fiyat ve zaman projeksiyonları konusunda da daha net bilgi veren kitap görmedim. Senin yazdıklarından anladığım kadarıyla tam sana göre.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Patroms,
TGG 3 den 1 e düşmüş görünüyor GARAN da...AKBNK da zaten 1, ISC dede 3 den ikiye...ve fekat tabiki gün bitmeden bunlar kesin değerler olarak telakki edilemez...hemite şu ana kadar olan hacimleri çok az..yukarı tepeblir...bak bak bak lafa bak..yine Klasik TA geyiği çeviriyi bak...zyıf hacimle düştü diye ille de yukarımı depecek...hacimse düşerek de yapar ddeeellll mi...
piff
BANGA mühim
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri