Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Sorma kayaboss..Yoksa bizim sistem tatile çıktı da bize mi haber vemedi..herhalde ağustos vadeyi bu sinyalle kapatacağız..Yine tek br filtre direniyor...yaşamak direnmektir diyor..artık gadder gısmet..yalnız cuma günkü okazyonu kaçırmamam lazımdı...sisteme dakma felsefesinni çok şık bir hayata geçişi olabilirdi...kader ve kısmet...
he dur can sıkıntısından bi kanal felan yapam..hem selçulu çok yoruldu bu kanal işlerinden ona da imece olur bir çeşit
![]()
BANGA mühim
yalnız sunu soylıyeyım...son 2 aydır ınanılmaz derecede zorlastı ve artık 1-2 aylık kolay ve tekrar kurban getırtecek zamanların gelmesı lazım..yoksa bu iş bööle gıtmez ve yatırımcı bulamazlar burada...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Piyasada DAX 6.200'ü mü, 6.150'yi mi kıracak bekleyişi var... Kırılım gerçekleşene dek yatay piysasa gayet muhtemel.... Neyse ki bant dar.... üvvvv....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
alış baskısı var gibi görünüyor bence .. gevçemiyor vob ..du bakalım .. ühühühü .. üvvvv ...
2013,00
haydi pala, aşağıya gel de yerine koyalım
Mozaik değil ula mermer şort..ehuehuheuhe..he yafrim ayriştaa geeelllllllllllllllllllllll
BANGA mühim
Eski sistemim 26 Mayıs - 7 Temmuz arasında çok kısa sürede toplam 9.000 puandan fazla kar yazmıştı... O gün bugündür sürünüyoruz, hatta sonuçta o sistemi çöpe atmak zorunda kaldım... Dediğin gibi artık uzun trendlerin geri gelmesi yaklaşmıştır umarım... Emme basma tulumba piyasası bir yere kadar...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
asti hocam aracı kurumun seni hiç sevmiyi haberin ola bu kadar az sinyalle de daha çok uzun süre sevmiycektir![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri