Spot 74900 leri gördü ama vobu tutuyorla demek göçmeyecek anlaşıldı yoksa vob spottan daha hızlı göçerdi demi yanlış düşünmüyorum arkadaşlar![]()
![]()
![]()
Spot 74900 leri gördü ama vobu tutuyorla demek göçmeyecek anlaşıldı yoksa vob spottan daha hızlı göçerdi demi yanlış düşünmüyorum arkadaşlar![]()
![]()
![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
dow bu gece 10500 üstü kapanış yaparsa pazartesi yine rekor kırar bu piyasalar..
kontratlar zamlandı,iştah tavan yapmış durumda..
haftasonu kayahan bi grafik koysun 80 bin deyiz![]()
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
neeaayyyyyyyyyy günün zirvesinden mi kapanacakmışız![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Anaaamm... Long'larım anında köşe oldu...Yemişim sistemi.... Sağolasın Astatin patron, senin sayende sisteme takma zevkini tadıyorum....
![]()
![]()
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
APSD'ye bakıp da ağa kapanıyo sanan feci yanılır.
pis longladılar...! bence...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
ekim teorik fiyat 77100 ühühühüühüh hüühühühüh
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri