Sayfa 256/5549 İlkİlk ... 1562062462542552562572582663063567561256 ... SonSon
66581 sonuçtan 3.061 ile 3.072 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    16.531
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.366
    Toplam Teşekkür
    2.480 Yazısı Teşekkür aldı

2. The Following 3 Users Say Thank You to citiwan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

dax sa önem vermeliyiz, ajan bu, ilk çıkışı bu başlattı, düşüşüde öyle, ben becerimiyorum bunlar takip etmeyi, bu futuraları falan, çok oynaklar,.....çok zilliler, fingirdekler,....heh, heh....

doğrusu dikkatim dağılıyor, hani forex yapsam ağadan yola çıkarım, bunlara oynarım, hehe....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

arasıra diyorum forex hesap açıyım, akşama cila olsun, pariteyi alıyım satıyım, bunu hep yapıyım diyorum, çok nazik bu parite, çok da doğru oturuyor darbükatörlerime,...

asil kağıt, aristokrat bu, ama bir hanfendi o, kovboyla evli,.....kovboyda tam bir dalllama nasıl bir arada yaşıyorlar anlamıyorum,......

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

6. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

bence paritelerde ve yurtdışı futurelerde kazanmak bizim piyasada kazanmaktan daha kolay indiregandim..

şu anda fdow'da alış yaptım, bakalım ne kadar kar verecek..

8. The Following 7 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı jerfin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence paritelerde ve yurtdışı futurelerde kazanmak bizim piyasada kazanmaktan daha kolay indiregandim..

şu anda fdow'da alış yaptım, bakalım ne kadar kar verecek..
    hoşgeldin jerefinim renk kattın bize, şöle bir baktım f dova 10379 üstünde adam olur derim, korumalı ancak, orası ilk sinyal olur, koruduğu ve yukarı vurduğu müddetçe ikinci sinyal gelir, sonra onay gelir,

10. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

dax 6106, önemli rakam,

12. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

bu gün bizim için dax önemli,........daxsın yolu var, önünde iki tepe var zor bir yol ama hedef orası, iki tepe geçmek kolay deyil, orada düzelen kovboy verileri ile bu oraları kırar hedefe gider,...olursa bu olur, kovboy ve zilli diğerlerine fark attılar, dediler sizi yöneteceğiz, ahanda fon, kapıya yığdılar hepsini, yığılma olunca dxy nin aşağı basılması ile bu turbo etki yaptı, şimdi bunlara yukarıdan avro veriyorlar, pahalı pahalı al, kkazık yani, bu kazığı yiyen 2 senede adma olacaksa 4 senede adam olur, iki senede kafa tutacak sa, 4 senede tutar, onun içiin, iki senede dünyayı karıştıracaksa 4 sene de zor karıştırır bankalar açısından, demekki bunlara biraz sopa atıldı, kovboydaki gibi, py ler goverment kotrolüne iyice girdi, yalnız bu durumda fingirdeşacekleri saha bizimki gibi sahalar, bunu daha önce yazmıştım, bunlar kötülüklerini ihraç ediyor diye, balaolar lokal yerelerde patlayacak, böylece pazar gelişmekte olduğu için balonu yerel olacak, tedaviside olay mahalinde yapılacak, ayakta tedaviylen, çünkü sağmal inek gibi sağılmaya devam edcekler, 1 e 5 verecekler,10 verecekler, ölecekler dirilecekler,taviz verecekler devam edcekler, tv kumandası gibi olcaklar, hangi kanal izlenmek isteniyorsa orayı gösterecekler, self defance ve bağışıklık sistemleri çökecek, antibiyotikle tedavi zaman içinde yeni hastalıklara krşı bünyeyi savunmasız bırakacak, yeni mikroplar yeni tedavi lerle ancak çare bulacak, sonucunda ulus devletler irer tabela devleti olcak, plot ülke biziz, o yüzden şu sıralar dünya güzeliyiz,....

14. The Following 6 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    9.908
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    15.844
    Toplam Teşekkür
    5.163 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin jerefinim renk kattın bize, şöle bir baktım f dova 10379 üstünde adam olur derim, korumalı ancak, orası ilk sinyal olur, koruduğu ve yukarı vurduğu müddetçe ikinci sinyal gelir, sonra onay gelir,
    hoşbuldum indregandim..

eur/usd de desteğine çekildi.. 1.2980 önemli desteği.. buradan yukarı dönerler artık diye düşünüyorum..

vob için zaten fdow'u ve eur/usd paritesini takip ediyoruz sürekli.. yani foreksde işlem yapmak için sadece işlem terminaline gereksinimimiz var o kadar..

16. The Following 6 Users Say Thank You to jerfin For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    16.531
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    10.366
    Toplam Teşekkür
    2.480 Yazısı Teşekkür aldı

indregandi, kardeş diyorlarki diğerleri kısmın da ki alıcıların küçük yatırım cı Allah aşkına siz inanıyormusunuz yukarda 5 kurum dan sonraki kurum ların küçük yatırımcı gurupları olduğuna benim kafam yatmadı mesala satan kısmın daki garanti bankasının da 5384 satıcı göründüğü yerde bir başka kurum dan da almadığı ne malum

18. The Following 3 Users Say Thank You to citiwan For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı citiwan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

indregandi, kardeş diyorlarki diğerleri kısmın da ki alıcıların küçük yatırım cı Allah aşkına siz inanıyormusunuz yukarda 5 kurum dan sonraki kurum ların küçük yatırımcı gurupları olduğuna benim kafam yatmadı mesala satan kısmın daki garanti bankasının da 5384 satıcı göründüğü yerde bir başka kurum dan da almadığı ne malum
    fazla kafa patlatma bunlara, sonuçta beynin güvensizliğe yelken açar, zararda olursan bu defa, kendine güvenemessin, şöle düşün o garantinin alışı deyil, işinde öle, efgeninde öle, bunlar kova bazıları dolu bazıları boş, aynı admın kovaları, bunun dışındakiler ise elinde bardakla, kovalardan boş olanına su dolduran, dolu olanlardan ise bardaklarla su alanlar, bu zaman sürecinde ise, kovalardan dolu olanın komple ters çvrilip boşaldığını yani bardakla doldurulanın, dolu olanında bardaklarla boşaltıldıktan sonra yine bardaklarla komple doldurulduğunu, bu boşalmaların veya dolmaların bir kovadan diğerine yapıldığını, birden fazla kova olduğunu, her kovanın etrafında elinde bardakla çok çok sayıda kişi olduğunu, bazılarının şaşırarak baoş kovadan su almaya çalıtığını, tersi bazılarının dolu kovayı taşırdıklarını, kova gözlemcisinin bunu gördüğünde bu kişleri azrladığını, yere damlayanların total aps de değişimleri gösterdiği, onlarında süzgeçte tekrar toplanarak kovalara ilave edildiğini, her şeye rağmen eksilme var ise, musluk açılarak para girişi sağlandığını, böyle düşün, opürtünistleri unutma, büyük baş takipçilerini,

20. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

075 250 çıktım, 100 e yazdım, yukarı giderse yukarıdan shortlayacam, aşağıdan sabah verdiğim yerelerden longlayacm,

22. The Following 2 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

fdji, 10079 demiştik, dax 106 demiştik, buraları bizim şiddetli tepki yeresi olcak, kalışlarına görede yön çizeceğiz,

24. The Following 2 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)

Yer imleri

Yer imleri