Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Garanıda vururlar 7900
Hala sağlam süsü vermeye çalışıyorlar ya ne diyim tam komedi![]()
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
tünaydınlar..hayırlı cumalar..
FDOW 10388 üzerinde kaldıkça 10445 e kadar hızlı yükseliş olasılığı artar...bizdekilerin kısaları kapatıp yukarı yönelmesi bunun ipuçları olabilir..
işlem yapmadan kendime sistem kurma derdindeyim..ilerleyen zamanlarda daha katılımcı olacağım..sistemler konusunda sizden bakabileceğim linkler varsa göndermenizi rica ediyorum..
Uploaded with ImageShack.us
Tepkiler zayıf kalıyor.Spot 76.000 i geçemezse açtığım longu zararla kapatacağım.
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR,
YAZDIKLARIM SOHBET AMAÇLIDIR,YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
selcuklu arkadaş ı goremedim. taşındık haberim yok galiba.
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
rampii rampiiidoplantı sonu ve mutluluk..GENÇ AYULAR RAHAT...
![]()
BANGA mühim
astatin aynı zamanda x30 spot da izliyormusun arkadaş..
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Patron, bu iş çok kolay avantaja çevrilebilir...Mesela şöyle bir şey dene, sat sinyalinin geldiği bar son 5 barın en düşüğü ise veya al sinyalinin geldiği bar son 5 barın en yükseği ise emri gerçekleştrmek için 100 puan ters yöne hareket olmasını bekle...sadece bundan her ay ciddi para yapılabilir..en azından slowww sistemlerde öyle..
BANGA mühim
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri