Bankalara fena verdiler
Bankalara fena verdiler
ben geceye longtum çarpıldım tabiki.sistem bu bar sata geçti 825ten sattım sisteme uyma adına.şimdi düşer gider 2bin puan yalan olmayalım.indikatörler cidden bu hafta fena yamuldu.saçma sapan sinyaller üretiyolar.full uyma disiplinine gelincede böyle günlerde uymak zor zaten.bu yüzden full uyamıyo kimse.kar yaparken uymak kolay.gerçi o bi kolay diil.güzel puan diyip kapatıyo insan pozuhiç ellememek lazım kardaykende zarardaykende.bu ay benim sistem fena çarpıldı ama şuana kadar iyi iş çıkarıyodu.full uymaya şartladım kendimi.full batmam inşallah hehehe
76.700 den açtığım longları 77.000-77200 arasında kapatacağım.
HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR,
YAZDIKLARIM SOHBET AMAÇLIDIR,YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Matriks 3 barı yedi 15 likte ve 10:00 daki barda dehşet bir hacim oluştu..
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
5dk'lık sistemlerin bu hafta çarpılması normal. Ama 15dk'lıkların eğer çok hızlı sistem değilse sorun yaşamamış olmaları lazım. Bundan 3 hafta öncesi de 60dk'lık hızlı sistemler için VOB tarihinin en kötü haftalarından biriydi, ama 15dk'lık sistemler için sorun yoktu. Temmuz'un ortası 15dk'lık sistemler için çok zorluydu, ama 60'dk'lıklar için şiir gibiydi.
Uzun lafın kısası, bir zaman dilimindeki volatilite o zaman diliminde çalışan sistemleri çarparken diğer zaman dilimlerinde durum günlük güneşlik olabilir. Sistemi bazı volatilite koşullarında çökenler birden fazla zaman diliminde çalışan sistemleri birlikte kullanmayı düşünebilir.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
112 ema direnç olabilirmi acepinşallah olur
yaw arkadaş, sanki amerikayı yeniden keşfedin dedik adamlara.
lan olm eloğlu yapmış.3 senedir işlem yaptığım platformda 1 kez bile sorun olmadı. 1 kez bile takılmadı. (bizimki gibi 9-5 mamuru da değil, 24 saat çalışıyor)
lan yapmayı bilmiyosun anladık, sormayı da mı bilmiyorsun bre totoş!
katrilyonların döndüğü binanın sistemine 10 tane işin uzmanı adamı getirtip oturtmaktan aciz kurum deyince de suç oluyo demi.
töbe töbeeee...![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Garan 8100 kademesi baya bi işlem hacmiyle yıkıldı.
forex2000 de veriler eksik..ne olacak şimdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri