voborsa robotların istilasına uğradı.star wars ı geçti be site
dijital kıyamet böyle bişey olsa gerek.HeLLim hanım masum bir robot üretti meret her yeri istila etti![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
bi de cubical ofiste çalışmayı dene.hakkında yapılacak olan yorumlara bikaç örnek:
-zaten deliydi, iyice sıyırdı.
-aha da bilgisayar ekranına bakmaktan kayış attı sonunda.
-vah vaaaaaaah
valla ben her tepeyi buluyorum, tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim: evet var.
yalnız herşey bi yana, motivasyonuna hayranım. (gayet ciddiyim)
ulemmm ben de "nerede hata yapıyoruz o kadar söylüyor astetom yine de düşmüyor neden neden nedenn" diyordum. Allah cezanı vermesin pronansieyşın hatası yapıyormuşsun. kreş değil lem kraş!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Ropot Apla'ya laf söyletmem arkadaş. Bana çok uğurlu geldi o... O geldiğinden beri hiç öyle büyük gap falan yemedim. Hatta gap alır duruma geldim. İstediği kadar anket açabilir, forumun istediği yerini işgal edebilir. Tek bir vidasına bile dokundurtmam ona göre....I love you Ropot Apla...
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bakam pela dowun bu 100 puanını da yiycek mi![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
gün aydın bol kazançlar hayırlı cumalar.
GERÇEK EKONOMİ < EKRAN EKONOMİSİ = ŞİMDİLİK
günaydın hayırlı işler, hayırlı cumalar bol kazançlar
Günaydın hayırlı işler
Hayırlı cumalar arkadaşlar
günaydın hayırlı işler, hayırlı cumalar bol kazançlar
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri