uwww..tırsmaya bşladım..sabah poz değişimini engelleyen filtreler kaputlar şu barda tikkayt hızlı hareket gelebilir diyorr..TGG alttan 2 ye vurdu...aayy bana bişiler oluyorr...üwwww..YYSD ve fekat tetikte
uwww..tırsmaya bşladım..sabah poz değişimini engelleyen filtreler kaputlar şu barda tikkayt hızlı hareket gelebilir diyorr..TGG alttan 2 ye vurdu...aayy bana bişiler oluyorr...üwwww..YYSD ve fekat tetikte
BANGA mühim
Formülde herkes ekleme-çıkartma-değişiklik yapıyo keyfine göre.
Astitan formülü burada yazmış
http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5589
77.200 altı mondiyodur bence ordan dönüyo boyuna
İnsanlar geleceği bilemez, düşündüğünü veya duyduğunu değil gördüğünü trade et, terse giderse stop yap.
---------------
Burada yer alan bilgi ve yorum yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, hele al-sat tavsiyesi hiç değildir.
sistem çift dikişli sat da...400 den..ammme bu endeks neden düşmez....birşey eksik.............
sıkıldım..kaç gündür bu sıcakta ekran başında dön dur................
1 ay daha hedef tp uygulamadan sistemin tüm sinyanllerini uygulıycam. Ortalama getiri 300 puan/gün üzerinde kalırsa aynen devam. Hatta 500 üzeri süper. Yoksa tp 'li tradeye geçerim. Aslında öylesi daha iyi mesela bu sabah alır çıkardık şimdi sokakta sürterdik ne güzel.![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Bu kararı vermek için sana bir ay yetmez gibime geliyor. Ayların profili çok değişik oluyor, bir ay diğerine benzemiyor. Bazı ay var ki TP şart, yoksa sistemler aldıklarını aynen geri veriyor. Bazı ay da var ki, fiyat alıp başını gidiyor, TP yapan saçını başını yoluyor... Çok zor iş, ben sistemden ters sinyal gelmeden çıkmamayı tercih ediyorum ama benim de çok pişman olduğum oluyor.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri