Sistem sata döndü kısaldım
769xxxe bir veriş sonra 773xxx e alış sonra kraşieynseync mi acaba...umut fakirin ekmeği..ehuheuhheu... del destere gel destere bitsin bu gurbet..gerçi bugün 1 dişi spin atı heyecan yaptı bana ama..ehueheuhe
BANGA mühim
uzun dewam...
yaw yenı tepe yapıo...kolay mı ööle ,onun da işi zor...oynayacak tabı algılara...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Bir önceki çubuğun en düşüğü sert bir şekilde geçilirse benim sistem de sat verir... üvvv.... Çak kırmızıyı çak kırmızıyı bitsin bu hasret... üvvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
rampii rampiiiii..negatif ayrışmak istiyorum anlıyormusun
BANGA mühim
çıkacaksa çıksın düşecekse düşsün.bitsin bu testere.kanımızı kuruttular allahın belası zirve!!
deytreydır arkadaşlar herkesin bi STR si varya onu neye göre belirliyorsunuz? optimumu ne kadar süreliğine yaptınız? birde bu str nin matriks için formülü ne
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
taktığımın palası rezil rüsva etti yine süper başlayan günü...sabah coştur onnan sonna pıssss...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri