Bugun yurt dışına ters bır hareket beklıyorum dunkı dususe ayak uyduramayan ımkb bakarsınız suprız bır dusus yapar bellı olmaz
Bugun yurt dışına ters bır hareket beklıyorum dunkı dususe ayak uyduramayan ımkb bakarsınız suprız bır dusus yapar bellı olmaz
Dun kısaları 76.550 den kapatıp uzuna gecmıstım bugunde 77.150 den uzunları kapatıp full kısaları acıtım
'''''''''''''''''''''''''''''''''Alayına isyan, inadına boğa piyasası rallisinde,
uzun vadeli x100 ana dalga hedefini minumum 64000 maksimum 72000 e çıkartıyorum. UZUN VADELİ.
içinde bulunduğumuz dalga hedefi 60200-62800 dür.
58700 kırılmadan short açılmaz.'''''''''''''''''''''''''
Durum aynı üst hedefi 60200-63600'e short açma yerini yani longcuların stoplossunu 58900' e çıkartıyorum.
Aslında önemide yok candost komada. Bir süre yokum. Rakamlarında dünyanında ..........
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
15 dk graf kırmızı yuvarlak long için olası sl noktalarıdır bence, kendimce
![]()
Dunya borsalarına satışlar hızlandı,bakalım ılerleyen saatlede ne olacak bakacaz....
Merhabalar;
Dunku vermıs oldugum grafıktekı 800 noktasına degmıs ve SAHSI fıkrımce kısa bır surelıgıne de olsa ısı bıtırmıs olduk.
77.600 sevıyesının uzerınde (kı defalarca onemını belırtmıstım) kapanıs yapamadık.
76.550 malıyetlı KISA POZISYONLAR la devam edıyorum.
Endekste 59.000; vadelıde ıse 74.800-75.100 bolgesı cok onemlı.
Buranın kırılabılmesı durumunda 72.700 hedefımı beklıyor olacagım.
Kolay gelsın
Djı 10495 tekrar zorlayacaktır bu akşam üzerinde kalırSa düşüş olmaz.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
komık ya -1.5 ten 0.5 artıya neler oluyor neler gecelerı flat kalmak en saglamı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri