Yyfgd
Yyfgd
stro katılıyorum sana...DO eksşye geçmişkene bizimki buralardaysa şortlar sakat olue..ama belki pala da beyle düşünmemizi istiyordur..ula zaten dj %2 eksi, bizimkide güçlü duruyor diye az pilav long yaptığımı hatırlıyorum bi akşam..dow %4 eksi yapıp bizimkide %2 eksi açmıştı..ehuehue
BANGA mühim
Tam bakmadım ama STR bugün sabahtan beri en az 1.000 puan net kazandırmıştır. O kadar kazandırdıktan sonra biraz çarpılabilir, bu normal. Aslında çok kazanınca ekranı kapatıp gitmek bir daytrader için en iyisi sanırım. Ondan sonrasının mokoko olacağı garanti gibi...
Belki fiyatın EMA55'e çok yakın gittiği zamanlarda eğer EMA55 tamamen yataysa (şu an olduğu gibi) işlem yapılmayabilir. Hareketli ortalamanın yatay olması piyasanın yatay olması, dolayısıyla sistemlerin çok çarpılması demek.
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
mozaik değil ula mermer şort..ehuehue
BANGA mühim
owww mondiyo final miydi üwwwwwwww
STRem dünden kalan al 14.45 barında sat olmuş
Son sinyali uygulamadık sistem bana taktı![]()
Nikol... Şey... Astetropatro... Ben şöle bişey olmasından korkuyorum... Ayın 5'indeki gibi.. Hani dedim ya, benim sistemin en büyük problemi güçlü trendlerde ilk geri çekilmelerde ters poz açıp çarpılması diye... Bunu çözemedim bir türlü... İlk geri çekilmenin ilk olduğunu ancak trend bittikten sonra anlayabiliyorum... Sonrasında devamı geleceğini önceden nasıl bilebilirim.... üvvvv....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
str ye göre tam kapanıştamı flat oluyorsunuz.
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri