Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sazan abi ... sazan classic longdamı kapattı günü ... saygılar hörmetler ....
2013,00
Günaydın,
Yok bence selpatros EW ile boşanmasın..Gayet iyi gidiyordu bence..Ben almayayın. Hep derim karar noktalarımda seçenek sayısı 2 olacak patron. Fazlası beni bozar..üwwww..ühühühüüh
Sazan Gral,
Benim hızlı yavaş her bir ırktan sistemler satta kapadı..ühühühüh..yoksa ağlamamalımıyım..ühühühüh
BANGA mühim
geceye short girmiştir bence classic sazan system ....
2013,00
sazan avi affına sığınarak içinden cıkamadığım bir soru sormak istiyorum. Aşağıdaki grafikdeki bölümü bir itkinin başlangıcı şeklinde -zorlamada olsa- etiketlemek mümkünmü? yok eğer o bölge bir düzeltme ise buradaki gibi bir etiketleme olabilirmi?
saygılar
![]()
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Amanın,
Yine peak yapan iş günleri sonrası forumu şöyle bir dolaştım. Ne göreyim :
Forumu bırakan bırakana.
Saraylı, Halojen ....
Sorumlusu manic-aggressive person, Mordak ise benimde Hellim'e çok daha önceleri yazmışlığım var.
Astet,
Ziestem yamulma grafiğini bir atarmsın. Bugün ne yaptı merak ediyorum.
Buyur patros..henüz yamuldu sayılmaz...(son 2-3bar yok, diğer dopike koyduğumu kopyaladım)
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri