AHA da multipass 975 itibariynen sat yakmaya başladı..kaldı 6 dakika...eüzü....
AHA da multipass 975 itibariynen sat yakmaya başladı..kaldı 6 dakika...eüzü....
BANGA mühim
alda kaldı lebron
BANGA mühim
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
str net alda .. etr alda .. trend yukarı gibi .... düzeltme yaşadık sanırısam .. ühühüühüh ... heyecan oldu biraz .... üvvvv ...![]()
2013,00
ziestem hala alda..ve fekat hayvan dax a bak yaww
BANGA mühim
str long ve longladım
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
yaw aaakidiş,
başlarım böyle işin derdine yaw...
bi nokta belirliyosun. o paritenin totoş pelası kaldırıp 200 pip yürütüyor zıkkımı.
senin belirlediğin noktanın 2 pip gerisinden dönüyor.
bekliycem lem. benim dediğim olacak. totoşun dediği değil. inatsa inat!kerizlikse kerizlik.
adı her ne ise artık.
114,13ten bir peni aşağıdan şortlamam.
çok da tın!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Unlipat..Bu tip gıdımı gıdımına fırsatın kaçma durumlarının yarısına bir çözüm bulabilirsin. ABD de bu tip hizmet veren yazılım firmaalrı var. Gerçi onlar --nelik olsun diye yapıyorlar ama sen bunu lehine çevirebilirsin...Çözüm şu;
-Sana fiyatı olduğundan hep 2-3 pips yukarda göstersinler...Bar bitince geçmiş datayı doğrusu ile braksınlar ama mevcut barda yine hep olduğundan 2-3 pips fazla göstersinler..aama bunu sen bilmeden yapsınlar..
![]()
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri