Mörfinin koşullu olasılık kuramını unutmuşsun

..İki temel teoremi vardır
a)0.5<0,00000000000000000000000000000001

(Eğer 0.....01 olan olasılık sizin aleyhinizeyse)
b)0.5>0,00000000000000000000000000000001

(Eğer 0.....01 olan olasılık sizin leyhinizeyse)
Kuramın muhtelif ispatlarına vesile olacak olaylardan kısa süre önceki düşüncelere örnekler;
Nitekim "aramadığım zaman hep görürüm, şimdi lazım oldu sabahtan beri arıyorum bulamıyorum", "abi 3 gün üst üste yağmura yakalanacak halim yok ya, bugün de almıyorum şemsiyeyi", "ulan şimdi akşam Aslı ile buluşacağız ya, filmlerdeki gibi Ayşe sürpriz yapmak için Berlin den uçağa atlayıp beni basıyomuş falan ha ha ne komik olur, ha haha

", "la suyun dibi çok net değil ama o kadar adam atlıyo herhalde deniz kestanesi yoktur ben de atlıyayım", "lem zaten deniz anaları su ısındıkça ölüyor, marmara nın kıyısında canlı deniz anası olmaz, bizi sokacak hali yok ya, bi tutiim bakimm şunu", "ne kadar bakımlı bir köpek, çok da şirin görünüyor, ısırmaz herhalde", "ulan gecenin 4 ünde de edirne yolunda trafik polisi yoktur herhalde, bas gaza yafrum", "hacı şimdi çok içtik kıyıköy den dönüyoz ya, polis çevirmesine yakalanmamak için çerkezköy ü bypass yolundan geçiyoz ya, meğer polis sırf şekil olsun diye saatte 1 arabanın geçtiği bypass yolda çevirme yapıyomuş, hahahah saçmalama lan olur mu öyle şey", "way kare as geldi lem..elektrik kesmezse veya ay dünyaya çarpmazsa vurdum voliyi bu el"

Yer imleri