yuh ayarsız herifler. kontrat kaçıyo sanki tektuş 150 puan...
töbe töbeee!
yuh ayarsız herifler. kontrat kaçıyo sanki tektuş 150 puan...
töbe töbeee!
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
475-500 iken kademe bi anda 650-675 oluyor gördünüz demi arkadaşlar
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
---- Duyuru ---
VOB'da 1 kontrat alana 2 kontrat da bizden kampanyası başlamıştır. Yabancı kurumlara %50 indirim yapılmaktadır. Ayrıca almayanların kafasına sert bir cisimle vurulacaktır. Saygılarımızla.
---------------
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
arkadaşlar, şaşıracaksınız belki ama, gevşeme alarmı halen devam ediyor...
göstergeler aşağıyı işaret ediyor.
çok enteresan şeyler oluyooor!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
Vay canına yaw... 100-150 puanlık tırtık için Short'layacam ama elim gitmiyor... Acayip bir terör ortamı oluşturdu herifler... Çılgınca bir korkunun esiri oldum, uzasam uzayamıyorum, kısalsam kısalamıyorum... Bugünleri de mi görecektik.... üvvv....
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
seanslık destekler dirençler felan fıstık...malsız kaldık, kamu görevi yapalım biraz bari..
(patron imzaya yanıt vermedin..üw)
![]()
BANGA mühim
ben 15 dakikalık grafiklerle işlem yapıyorum. ama bu gevşeme alarmı orta vadeli.
dönüş yakın anlamına gelmeye başladı yavaş yavaş.
alarm ne kadar uzun sürerse, o kadar uzun vadeli düşüş olacak anlamına geliyor.
yalnız tabii ki tarihi zirve lafı olayı biraz değiştiriyor. misal az önce 625'ten kısa için bastım tuşa. benim emir gelmeyince sildim. tırsak mode: on yani kısaca...
şimdilik izlemek daha doğru geliyor.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
altın da yavas yavas dip olusturdugunu dusunerek 57800 den almaya basladım... bakalım![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Bana sisteme takmak için bi sistem lazım. Onu kullancam diğer sisteme takcam![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri