ne yiyelim abi kan şekeri için![]()
ne yiyelim abi kan şekeri için![]()
Özellikle kepekli ve az rafine tahıllar tüketilmelidir.Beyaz rafine edilmiş tahıllar yerine, tam buğdaylı, çavdarlı, yulaflı ve kepekli rafine edilmemiş yada az rafine.
Seansda çay içiyorsak şekersiz içmeliyiz. Seans arası ya da sırası yemek alışkanlığımızın baş rolünü karbonhidrat ağırlıklı gıdalar oluşturuyor bu alışkanlık değişmeli. Dengeli beslenmeliyiz.
Trader olmak ne zor işmiş be.
tam tskullu vob hastanesi gibi olmuş sitedegerli cok degerli bilgiler birbirimize soruyoduk neden sistemlerimize uymuyoruz/uyamıyoruz biz allah allah diye meeer sebepleri varmış sağol nohamura
ŞEKER dedin de hacı
yabancılar şeker tüketmiyor
bir gün almanyadan trene bindim isvicreye gidiyorum
yanıma bir isvicreli oturdu
adamla saatlerce sohbet ettik
adam dedi kac yasımdayım sence
dedim 27-28
adam 40 demesinmi
peki dedim nasıl böyle genc görünüyorsun nedir sırrın?
adam çok basit dedi
birincisi devamlı spor yapıyorum dedi tenis oynuyormuş koşu falan
ikincisi şeker tüketmiyorum dedi
birinciyi anladım da dedim
ikinci ne alaka dedim şekersiz ben yapamam dedim
şeker hücreleri yaşlandırıyor dedi
bir de yabancılar yemek yerken ekmek yemiyorlar yahu
ekmeksiz yemek aç kalmış gibi oluyorum
Konu Ronaldinho tarafından (04.08.08 Saat 11:12 ) değiştirilmiştir.
yakında yoğunbakımdakiler topiğinide ben açıcambaştan sona okudum dostum eline salık
iyide o zaman biz lisedeyken neden sınavlarda yanınıza şeker alın diyolardı
össye şekerle girenler gördüm hehe
hakkaten madem şeker öyle yapıyor,
neden sınavlarda ogrenciler şeker götürüyor pehh
Nohamura Kardeşim çok Hakli Bir Topik Açmissin Sistem Var Sorun Pskoloji Gerçekten çok Net Sorun Pskoloji Rahat Olmak Lazim Onlşar Alirlar Satarlar Nette Bizim Istediğimiz Yöne Gidiyormu Para Birakiyormu Ona Bakmak Lazim Traderlik Işin Hijkayesi 5 Günlük Ortalamanin üstüne Tanimam
Ev Arkadasim Daha önce Menkul Değerlerde Yatirim Uzmani Olarak çalismis Borsa Tecrübesi Baya Var 10000 Ytl 3 Ayda 60000 Ytl Oldu Vaybe Diyorum Derken Adam Helal Olsun Okuyor Borsayi 1 Ayda Suan 6000 Ytl Inatlasti Piyasayla Böyle Düsülemez Dedi Burdan Döner Dedi Devamli Marjinlerde Kontrat Satti Inanin Endeks 40000 Leri Gördüğünde Geceye Flat Girmeye Basladi Sütten Ağzi Yanan Hesabi Piyasa Mantik Disi Hareket Eder Ortalamnin üstüne Tanimam Py Dünyada Ne Varsa Bizden Iyi Biliyor Efg Opus Dsi Baskasini Tanimam Onlarin Tek Bilemiyeceği Seyler Ani Bir Terör Saldirisiyla Deprem Vs Doğa Olaylari Olabilir
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
yok canım sn teo hiç aklımdan bile geçmedi bana göre değil yani mbm çok iyi trader uyumsuzluklarla güzel isler basarıyor dowa oynayabilse bu komisyonla eminim yat kat ne varsa almıstıama bizim py trader katili oluyor bazı zamanlarda hep ters köse yapıyor ama ayda 6000 10000 arası net kazanıyorsa traderın kralıdır parite veya endeks de ayda yüzde 100 yapan traderın kralıdır
Valla belki ayda %100 yapan olabilir ama dünyada bunu yapmak olanaksız...![]()
Tek sonuç, kazanmaktır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri