eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
75.000'in hemen altına konulan stop'ları da zevkle patlattılar... Artık ralli başlayabilir...![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
73600 da bi gap var oraya kadar satılabilir ağustos 30 vadeli
hem obo var hem de çanak kulp var, her ikiside boyun bölgesinden aşağı kırılmış
1€ = 1$
2 dk lığa göre bi kavırmalık hareket gelebilir
![]()
fx 2000 de verileri ''internetden cek'' dediğimizde bazen cekmiyor..programı geç açında veriler eksik oluyor.
bu sorunu nasıl hallettiniz..
Yemişim sistemini...Evdeyim ekran başındayım biraz tadını çıkarayım diyorum... Sistem 2 günde 1 sinyal anca değiştiriyo, bana aksiyon lazım...
Bu arada gezdiğim gavur memleketlerinde yurdumun değerini anladım. Hele İtalya'da bildiğin bir pet şişe su yerine göre 1,5 ile 3 Euro arasında satılıyor. Her su içişimde gap yemiş gibi oldum.Yemişim Avrupa'sını...
Bana memleketim yeter... Havasına, suyuna, taşına toprağına... üvvvv... Çok milliyetçi oldum birden... üvvv....
![]()
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Ağalar bu YAŞ olayı, terfisi Cuma günkü attackla engellenmeye çalışılan generaller felan derken bir balyoz veya çekic de vob a gelmesin he..
Ha birde şu meşhur anketçinin anketinde 50-50 gidyimiş evet hayırlar..
BANGA mühim
Beşlik grafik 3 lü dip yaptı.kalkış için motorlar çalıştı.Emniyet kemerlerinizi takın ve arkanıza yaslanın dostlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri