kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
yok böyle bir trader arkadaş...
vallaha yok...
sadece benim dikkatimi çekiyor olamaz diye bu 3. söyleyişim. birisi "ben de farkettim" desin Allah rızası için ya. yoksa sienbisieee'de doctor huu'yu izlediğimi sanacam yaw...
yyfd ... yorum yok flat devam ....
2013,00
üvvvv elvan daltonluk yapıyo aga... ayıp be üvvvv
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
lem astet insan vücudundan daha gelişmiş dijital bir mekanizma varmı gayrii...analog-digital dönüştürücüye ne gerenk var.... gayette kolaycana piyasa koşullarını beynimizde sinyale dönüştürebileceyk bir teknolojiye sahibiz gayri....
Sorun şu küü çoğumuz nekadar üstün bir yapıyı yönettiğimizin farkında bile deeliz.....
Unlu mithat abey keşfedenlerden olabilir ve biz rencüde olmayalım , üzülmeyelüm deyyüü yaptığı başarılı işlemleri sistem sinyallerininin üstüne atayordur belki
anlaycaan unlumithat abey sandıın kadder zorlanmıyordur ihtiyacı olan sadece sinyalleri emre dönüştürmesine yarayan bir e-bırokır
şimdi deyceksinkii e-bürükür de bir dönüştürücü deelmi ozaman sana derim küü senin digital ve mekanik sistemin sanki e-bürüküre muhtaç deel
zabah zabah napıyorum ben gayri üvvvv![]()
![]()
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
eyvallah efüksçü abey. imdadıma yetiştin gayri yoksa bu astetom üstüme gelceğüdü!
bak aklıma ne geldi şimdi.
kim demişti şu özlü sözü hatırlamıyorum:
bazı insanlar "bilgisayar kullanamıyorum" diyip şikayet ederler.
ama asıl başarısızlık,dünyanın gelmiş geçmiş ve gelecek en gelişmiş bilgisayarını kullanıyor olduğunun farkında olmamaktır...
ühü kısa devam gari üh
ü
vay ben niiideeeem nerelere gideeeemmm emirlerim pasif mi kalacıdııııııı üvvvvvvv aga üvvvvvv
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
günaydın arkadaşlar, yeni katıldım foruma, uzunca bir süredir paritelerle işlem yapıyordum, geçen haftadan beri vobda işlem yapmaya başladım, yaf bu vob için ücretsiz ekran veren bi kurum yokmu acaba ?
re short ..
2013,00
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri