yahu gardaşlar dow çıkıcak içindende kuş çıkıcak neden düştükki şimdi anlamadım.milleti sata getirme ayakları falan demekki.4bucuk olsun saat hadi çabuk!!
yahu gardaşlar dow çıkıcak içindende kuş çıkıcak neden düştükki şimdi anlamadım.milleti sata getirme ayakları falan demekki.4bucuk olsun saat hadi çabuk!!
şeytan filatla diyo..sanki bir şey eksik düşüş içinpambbıkk nerdesin
trader38, payımı isterim
forumdan çok alceğim var. bi toplasak emekli oluruz.
şşş aste, şu rakı balık borcunu ödesen diyorum bering boğazındaki![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
525 flat
vadeli 60 lik
mavi destek 74800 den geçiyor.oraya kadar düşmesi olası olabilir.
675 ten de o uzunlar kapanır...yeter ya...alla alla...bereket versın ...du bı dolanıım fırmada...
--Eksiklik Kendi Özümde--
here I am
sanki büyükçe takozun son dalgasındayız artık...üst banda vurur mu? 80.000 lere hatta üstüne savrulur mu? 82-83.000 lere yoksa buradan mı dönücek? bilemiyorum...
çok sıcak var asti çok sıcak istanbul...klima filanda yok evde ufaklığa zararı olur diye klimada kullanmıyoruz ki hiç sağlıklı bişey değil bence ama dayanılır gibi değil bu sıcakta...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri