reel faiz kaç;negatife gidiyor..millet artık bı ev sahibine kira vereceğine,10 yılda kendi evinin krdisini veriyor
borsa en tepede : hani kim alıyo halk varmı ?..borsa öncüdür..tsunamide öncü deprem olduğu gibi..bu ekonominin göstergesidir..
dolar nakavt olmuş : basarsan üstüne yabancının malı ucuza gelirse yabancının işine gelir kim karlı .döviz ralli yapınca hala ögrenemedin mi..1995 ve 2001 e bak..batan halka,esnafa bak.....
.
büyüme 11 : ithalatın oranı ne içinde (lüks tüketim)..kim alıyor bu lüksü..milletde para varki otomobil,beyaz eşya vs. alıyor..2 tane spekulatörle olmaz..
kampanyalar bitio : piyasaya mal para sürersen bitmez alım gücü varsa 'talep' demekki yok..bu ne...milletde para varki arabalar tak gecen mayısta hepsi bitti..bu cevabı hiç anlamadım..
ev sahipleri : millet babasının evine yerleşio yada köyüne kısmen tokinin faydası var ..millet köyüne mi yerleşiyor..2001 değil bu..karıştırdın..tapu kayıtlarına bak..
yardım almamış: pozisyonda burdada ondan alsın yardım elalem sünni kriz çıkarıp alıo..bu suni kriz lehmanı batırdı,yunaistan,ingiltere,ispanya yopunbakımlık oldu..
en büyük global krizde yardım almadan kurtulan 3-5 ülkeden birisiyiz: doğru artık demekki tetik ülke değiliz çünkü millet bitti.işte buna cevap bile vermem....
her toplumda norvec,abd de heryerde perişan kesim olur..abd de cadırda yaşayan insan kafilesi görmediniz mi(tv de morgac magduru)..daima genele bakmak lazım..evler 200 milyara alıcı buluyorsa,oto,pc stokları tükeniyorsa ..ben millete rahat derim..

Alıntı

Yer imleri