günaydın ve bol kazanclar arkadaslar...
sonunda 75 ustune gelmişiz.. dun havuza gitmistim goremedim amma benım gıtmemı fırsat bılıp atmıs pala dayı 75 ustune![]()
![]()
günaydın ve bol kazanclar arkadaslar...
sonunda 75 ustune gelmişiz.. dun havuza gitmistim goremedim amma benım gıtmemı fırsat bılıp atmıs pala dayı 75 ustune![]()
![]()
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
he ya...bernanke de neymiş..yemişim bernankeyi...şort da neymiş..yemişim şortu..ehuehue
bu da ralli için bonus track...
http://www.youtube.com/watch?v=drn1_...eature=related
3/5 long oldum..hedef 146800...teprik ederim boğaları..avatarı da değiştirimm tabi
bende boğayım burcumda boğa heryerim boğa.zirveyide çok severim kim dedi nefret ediyorum diye ayıp valla![]()
pivot.............75.100
ema55............74.895
hakikaten güçlü açtık,enteresan...dünkü 75.375 üzerinde yeni tepe yapıp mı düşecek acaba?
Muhtemel dalga yapısıyla ilgili fikrim geldi,birazdan graf atacam...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Palanin gucu adina guc longcularlada artik.....gunaydin herkese soktayim yani nerden zarar keserim diye hesaplarken kara gecirdi pala bu sefer gercekten ciddi bunlar....oha falan oldum yani
notumuz artarsa hiç şaşırmam...bu kadar güçlü olmanın fazla bir açıklaması yok...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
paranoyadan uzak ,ve grafık,sistem ne diyorsa ona göre işlem yapılmalı....yatay tutup buralarda,yatırımcının bu eksikliğine oynayacağını düşünüyorum...
"pozisyonu terste olanlar ya da kesin bir öngörüsü olmayanlar her an piyasanın yönünün tersine hareketin ani olarak başlayacağı beklentisi taşır ki bu istatistiksel olarak çoğu zaman gerçekleşmemiştir"..ed seykota..
--Eksiklik Kendi Özümde--
ve artık sistemlerin geçen haftaki fetret devrinin sona erdiğini ilan ediyorum..rivençççç!!!!!!
![]()
Kesinlikle hayır... Hiçbir tahminimde ciddi değilimdir.. Çünkü VOB da ksıa vadeli treyd eden adamın, tahmin yapmaktan daha ciddi işleri olmalı..Poposunu kaşımak, çay içmek, karşı ofisteki kızları kesmek gibi
Tahmin sadece geyik malzemesi bendeVOB tahmin deel disiplin yeresi..Ben tahmin yeteneğimi sayısal loto için kullanıyorum..
![]()
[QUOTE=Astatin;268404]ve artık sistemlerin geçen haftaki fetret devrinin sona erdiğini ilan ediyorum..rivençççç!!!!!!
kırmızı yanarsa haber verirsin artık
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri