Sayfa 222/5549 İlkİlk ... 1221722122202212222232242322723227221222 ... SonSon
66581 sonuçtan 2.653 ile 2.664 arası

Konu: Global süngerler ve ağa ölçerler

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür
    62.413 Yazısı Teşekkür aldı

Alıntı ares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin yuvaya sevgili indi neşe getirdin gelişinle teşekkürler
    teşekkür ederim ares dostum, dayanamadım, paylaşmak en güzeli,....

benim derdim şuydu analiz yaparken pc başında vaktim çok geçiyor, ikincisi ise zaman zaman py yi kaçırıyorum, bunlar zamanla yorgunluk yaptı bünyede, ama buda yazarak geçiyor anladığım,....

akşamları derin yorum yaparsak hallederiz sanırım, gündüz ise arkadaşlara iş düşüyor, yani kişiler yazarsa bende elimdeki araçlarla katkı sağlarım,...

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

2. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı indregandi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.günlük denge çizgimiz, 73743 bunun üstü long demek,
    2.kırmızı indik, fiyatların bunun üstünde oluşu, çıkış isteğini gösterir, mor indik, fiyatın çıkış trendinde iikien realizelerde kabul edilebilir düşüş yeresi, aynı zamanda kırmızıyı yukarı keserse, çıkış trende dönüşür,
    3.71875, py nin aşağı kıracağı ilk yere, üstünde kalışlarda py yükseliş eğilimindedir,..
    4.70364, py nin kırıldığında artık geri gelmeyeceği yere,
    5.ağa ölçer şimdilik zararsız yerede, anacak 4. ü yukarı keserse bu düşüş demek,
    6.3 kırıldığında ilk tepkiyi 68150 den alacağız,
    7.bu indik 0 altında ise py bugün yarın satışa dönecek demektir, 1 üstünde kalışlar bunu engelliyor,.....

sonuç, 73743 bu gün için önemli yere,
    günlükte bende burada kalmıştık, bununla gideceğiz, şimdi araç olrak bir kanal kullanıyoruz, bir platform, birde bu günlük....

...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....

4. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

şimdi aynı mantığı yenisine koyalım ve yine numaralandıralım, sonrada yorumluyalım,

6. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

8. The Following 4 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Yer
    edirne
    Teşekkür Teşekkür 
    2.439
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    998
    Toplam Teşekkür
    257 Yazısı Teşekkür aldı

sistem formulunu hangi sayfada yazmıştınız indi hocam..ms formulunu arıyorum.
    tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.

10. The Following 3 Users Say Thank You to yusuf_alp For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

1.74488 günlük denge çizgimiz, altı short üstü long,...
    2.73163, 73152, kırmızı ve mor indik, mor gözükmüyor çünkü kırmızıyı kesmek üzere, kırmızıyı kestiğinde up trendin başlaması gerekiyor, yarın bu yüzden çok önemli, py aşağı vurur ve geri gelirse bu oluyor demektir, yarın yeni değer alacaklar,
    kırmızı indik, fiyatların bunun üstünde oluşu, çıkış isteğini gösterir, mor indik, fiyatın çıkış trendinde iikien realizelerde kabul edilebilir düşüş yeresi, aynı zamanda kırmızıyı yukarı keserse, çıkış trende dönüşür,
    3.72550, py nin aşağı kıracağı ilk yere, üstünde kalışlarda py yükseliş eğilimindedir,..itfaiye, baca yangını durumları hatırlayın,
    4.70490, py nin kırıldığında artık geri gelmeyeceği yere,
    5. ağa ölçer şimdilik zararsız yerede, anacak 4. ü yukarı keserse bu düşüş demek,
    6.68150, 3 kırıldığında ilk tepkiyi 68150 den alacağız,
    7.bu indik 0 altına inerse py bugün yarın satışa dönecek demektir, 1 üstünde kalışlar (74488)bunu engelliyor,.....

sonuç, sonuç, 74488 yarın için önemli yere olacak,

12. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Alıntı yusuf_alp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sistem formulunu hangi sayfada yazmıştınız indi hocam..ms formulunu arıyorum.
    ben hiç formül yazmadım yusuf_alp dostum, sadece bir indik grubu takip ediyorum,.. yanlışmı hatırladın acaba,..pek anlamam o işlerden, yani çok iddialı deyilim, yalnız bak abkanın ki on numara bunu söyleyebilirim,...

14. The Following 3 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

BUDA YAVRU ANALİZİ, HO KESMEDEN İNDİKLER 0 ALTINA DÜŞMEDEN SATIŞ YEMEZ, KESERSE DE KİMSE KURTARAMAZ, 1.2708 DESTEK ŞİMDİLİK,..

16. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Yer
    edirne
    Teşekkür Teşekkür 
    2.439
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    998
    Toplam Teşekkür
    257 Yazısı Teşekkür aldı

bu aralar formuller üzerine çalışıyorum. o yüzden sordum. başka arkadaşlarada sormuştum. yazılarını ilgiyle takip etmekteyim..
    tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.

18. The Following 3 Users Say Thank You to yusuf_alp For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

Geceye short girmiştim gözüm bu 74488 de olacak, düşmesse sayı azaltırım yukarıdan shortlarım, hep short yani bende, trilyonlar koyuyorlar benim shortları almak için, çok değerliler yani, 10 luk kanalı gördünüz, yokuş yukarı devam,

20. The Following 5 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    8.049
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    810
    Toplam Teşekkür
    223 Yazısı Teşekkür aldı

Geceye short girmiştim gözüm bu 74488 de olacak, düşmesse sayı azaltırım yukarıdan shortlarım, hep short yani bende, trilyonlar koyuyorlar benim shortları almak için, çok değerliler yani, 10 luk kanalı gördünüz, yokuş yukarı devam,
    Aynen indi beraber devam sabırla bekliyoruz.....İnşallah bu şortlardan kazancımız iyi olacak ben sabırlıyım....

22. The Following 3 Users Say Thank You to EMCİ For This Useful Post:

Teşekkür Teşekkür 
    23.465
    Teşekkür Toplam Teşekkür 
    371.373
    Toplam Teşekkür

1.74488 günlük denge çizgimiz, altı short üstü long,...
    2.73163, 73152, kırmızı ve mor indik, mor gözükmüyor çünkü kırmızıyı kesmek üzere, kırmızıyı kestiğinde up trendin başlaması gerekiyor, yarın bu yüzden çok önemli, py aşağı vurur ve geri gelirse bu oluyor demektir, yarın yeni değer alacaklar,
    kırmızı indik, fiyatların bunun üstünde oluşu, çıkış isteğini gösterir, mor indik, fiyatın çıkış trendinde iikien realizelerde kabul edilebilir düşüş yeresi, aynı zamanda kırmızıyı yukarı keserse, çıkış trende dönüşür,
    3.72550, py nin aşağı kıracağı ilk yere, üstünde kalışlarda py yükseliş eğilimindedir,..itfaiye, baca yangını durumları hatırlayın,
    4.70490, py nin kırıldığında artık geri gelmeyeceği yere,
    5. ağa ölçer şimdilik zararsız yerede, anacak 4. ü yukarı keserse bu düşüş demek,
    6.68150, 3 kırıldığında ilk tepkiyi 68150 den alacağız,
    7.bu indik 0 altına inerse py bugün yarın satışa dönecek demektir, 1 üstünde kalışlar (74488)bunu engelliyor,.....

sonuç, sonuç, 74488 yarın için önemli yere olacak,
    yarın fiyatlar oluşunca bu kırmızı ve mor değerlerini yenileyecem, oradan günlük takip yapabiliriz,

yeni dünya düzenini hatırlayın, meyveler dalında yenecek, bizim ağacı zaten kuruttular, aşı yapacaklarmış,....

cümleten hayırlı geceler,

24. The Following 7 Users Say Thank You to indregandi For This Useful Post:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)

Yer imleri

Yer imleri