nuni,
nerde dolmalar
nuni,
nerde dolmalar
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Madem ağır indikatörü çöpe attık (1 ayda 5 sinyal verdi) (dün sp ala geçti, nasd** flat) (verdiği sinyallerden biri en sonunda doğru yönü bulacak, bulana kadar bizi mahvedecek) teknik bakacağız.
Önemli noktalar Sp 1090-1095, Dow 10300-10320, NDX 1860 dır.
Yükseliş devam edecekse buralar geçilmeli.
Eğer bu düşüş dalgası tepkisi değilse ayrıca mutlaka geçen haftanın yükseklerini geçmeli. (Sp 109X).
Bundan daha zor bir piyasa hiçbir zaman olmaz, bu yüksek spekülatif piyasadır.
Bunu Fibo pencere geçince ancak çözebileceğimizi düşünüyorum.
Fibo pencere içinde (17-29) piyasası gece kapalı endekslerde gece pozisyonu çalkantıdan ötürü yorar, daytrade iyidir.
Ay sonundan sonra piyasa daha kolay olacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Yağmurun sesini dinliyorum,huzur veriyor...müthiş yağıyor...![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Çin Önemli.
Üçgen aşağı kırınca ayı piyasası teyidlendi.
Bütün dünyaya öncü oldu ve Ayı Rallisini veya Ayı Rallisinin ilk aşamasını bitirttirdi. Kendi resmi ayı piyasasına girdi. %20 üstü düştü.
Şimdi 1 Temmuzdan beri tepmeye çalışıyor.
Rsi'a dikkat. Patlatırsa yılın dibi görülmüş olacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
işlerimi bitirdim yeni ekranın başına geçtim.sabah 75000 e koyduğum kısalar hala duruyor.74725 görmüş en yüksek.2.seans 75000 üstü patlatabilirler.ama ben gecelik flat kalmayı tercih ederim.çok sert hareketler oluyor.
seyretmek daha eğlenceli.yinede geçenki gibi gırgırına 1 kısa yapabilirim 75000 üstünde 75200 seviyeleri olabilir.
vix bugün yarın jelibon amcamın dediği gibi 21.xx seviyesine değer.işte ozaman doyasıya kısa yaparım diye düşünüyorum nşa da.
gelecek haftanın kısalar için olacağını düşünüyorum.ama hafta sonuna 1 kısa gırgırına girilebilir.
bol kazançlar
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
gırgırına 1 kısanın amacı içimdeki nefşi şeytanı uyutmak.habire beni dürtüyor kısa yap kısa yap deyi
bende ona kanacak değilim ama onunda sesini kesmek lazım.atıyorum önüne 1 tane kısa sesini kesiyor.bende rahat rahat düşünebiliyorum.esas pozisyonumu indikatörlerimden çoğunun işte tamam şimdi poazisyon alabilirsin dediğinde açıyorum.
gırgırına işte nolsun.
hihihihihihihihihih
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
x100 de uzun vadeli
ana dalga hedefi
61000-67000 arasındadır.
53400 stoplossdur.
içinde bulunduğumuz dalga minumum hedefi minumum 59280 maximum 62200 dür.
56700 den aşağı kırılmadan short düşünülmez.
Vobdan anlamam dalgalardan anlarım. İyi yüzerim.Bir kaç kere boğuluyordum..
Jelibon.
son iki gündür artı gap var.arka arkaya üç gün artı gap ihtimali ne kadardır
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri