NUNİ,
Herkese dolma yapmışsın, bize gelince yarabbi şükür..üwww
NUNİ,
Herkese dolma yapmışsın, bize gelince yarabbi şükür..üwww
açılış hiç hoşuma gitmedi.yön tayin edemiyorum.işyeri ile ilgili işlerim var.dışarı çıkmam lazım.ben yinede 75000 e kısa yazayım.daha öncede dediğim gibi bunlar 75000 göstermeden rahat etmeyecekler
jelibon amcamın vix ile ilgili gönderdiğimaili okumanızı isterim.21.xx seviyeleri hedef.bu da bizi 75000-76000 aralığına kadar götürebilir diye düşünüyorum.pozisyonumun yarısını 75000 e kısa olarak yazdım.gersini sonra düşünürüz
bol kazançlar
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
750-800 puan gap oldukca yuksek bugun 75.000 denenır sanırım
aynen katılıyorum ekonomist abi
75000 gösterecekler bencede
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
ENDEKS BANDIN DISINA CIKTI SPOT AÇILISI BEKLEMEKLAZIM
Spotu sevdim ayu olarakdan...
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yeni biri sistem deniyorum.74050'ye satis girmistim, geldi tabi ki
.
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Şeyh Edebalı
bizim endeks bu i-phone satislarina herkesten cok sevinmise benziyor![]()
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
euro ve sisman parmak...
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri