iyi akşamlar...
iyi akşamlar...
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
Cümleten iyi akaşamlar
geceye fılat
sazan abinin topiğe koydumdu...henüz tepmemişti...
şimdi bu çıkış bir b dalgası olabilir...ideal aralığa geldi 550/700 dü 600 e geldi...yani soru işaretli b yapılmış olabilir.eğer bu b tepkisi ise yarın tekrar çakarlar aşağı 71.925 e...
bu ayısal bir senaryo birde boğasal olanı var
vadeli 60 dk...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
günün dibini yakalayıp dibin bi adım üstünden o lonkları kapattığım için kendimi kınıyorum.
beni uyarmayan adaşımı da kınıyorum.
ayrıca asti'yi her zaman her şartta her halükarda kınıyorum
portföy için nefis bir gün olabilirdi. normalde kar az oldu demeyi sevmem. buna da şükür demeyi tercih ederim. yalnız bugün gerçekten göz göre göre gitti önümüzden karlar...
herkese iyi akşamlar.
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
5 dk lık adamda psiko bırakmıyor.. sureyi uzatmayı dusunuyorum
tek bildiğim fiyat hareketleridir başkası beni bağlamaz.
valla geceye şort yok gibi aramızda...baya da long var he...dj %3 felan düşse..piyuuuukan olu rkan
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri