Günaydın...kolay gelsin...
Parite 1.30.68 geçermi geçmezmi ona göre..dikkat edelim....
Günaydın...kolay gelsin...
Parite 1.30.68 geçermi geçmezmi ona göre..dikkat edelim....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Herkeze günaydın
Kısa kalmak kumar oynamak gıbı olduzar at daha sanslısın
![]()
Amerika için Cuma satışından sonra bizmi hemen herşeyi bekliyoruz bilmiyorum ama,
iki sayım burada gözümün önünde ortalamada duruyor ve fikir vermiyor.
Ne kadar her yazıda kafamda iki ihtimal varmış gibi davransamda aslında kendi kafamda hep tek bir fikir olurdu.
Fakat bu sefer hakikaten iki ihtimal var.
Buda benim kararsız olmamı sağlıyor.
17-29 penceresi böyle devam ederse bu günler boyu flat yönde hareket etme durumunda kalacağım.
1040-1060 arası önemli kırılan bir destekdi, hatırlarsınız yakın zamanda.
Dipledik ve yukarı döndük.
Şimdi yukarıdan yine buraya geldik.
Ya burası destek olacak ve bir süredir bahsettiğim bu sene dibi al seneye köşe ol fikri 1011 itibarıyla başlamış olacak
yada bir aşağıya gidip bunu yapacak.
Burada maalesef biraz seğretmekten başka yapacak birşey kalmıyor maalesef.
Fikrim şudur piyasada iki adet dip tarih ihtimali var biri temmuz, biri ekim-kasım.
Büyük ihtmal ikincisi ama burada ilkini aktif hale getimeleri ihtimalini kafamdan eleyemem, (zaten geçen yolladığım bir zaman analizi bunu söylüyor) piyasa yapsın bunu ben değil.
Buna göre görülen o ki bu 3-4 ay biraz zor olacak.
Her halikarda bu sene yapılacak kademeli alım 2011 de köseyi döndürecek.
Biraz günler geçsin bakalım.
17-29 aşağıdamı dipleyecek buralardamı.
Aslında bunu sonradan çok kolay göreceğizde içinde olunca zor oluyor maalesef.
Değerdende önemli tarih. Sıkıntı bu yüzden.
Ancak aşağıda yukarda bakacağımız yerler var.
1040 altı, 1070-1075 üstü, 1090-1095 üstü gibi.
1011 altı kapanış gibi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Merak etme dostum,zaten cami avlusunda da değiliz...
Bize geyik hikayeleri anlatanların,amaçlarını çok iyi biliyoruz..
Amaçladıklarını hedeflediklerini gayelerinin neler olduğunu,hangi yol ve yöntemle hedefe gittiklerini çok iyi biliyor ve görüyoruz...
Bu vatanın ekmeğini yiyip,ihanet edenlerin,özelliklede ihanete göz yumanların Allah belasını versin...
Bu millet çok ihanet gördü,biz şerbetliyiz...
Hainlerde ayaklarını denk alsınlar....
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu hafta ev verileri var biri bugün, apple karı var.
Apple destek 240 dün direndi, 245 kapanış yaptı.
Bunlar önemli olacak.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Bu kayahan efendi için dedikki %3-4 düşsün gelir.
Hakkaten gece geldi.
İki grafik astı.
Kapalı olan bir piyasa anında yukarı döndü.
Bu adamda efsun var.
Böylesi ters indikatörü hayatta görmedim.
Tebrikler kendisine.
İnşallah trade mrade etmiyordur.
Jelibon.
Şeyh Edebalı
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri