Trend 1'deki D,E ve F arasındaki fibo ilişkisini 2nci trende uygularsak F tepesinin oluşacağı muhtemel nokta 76.400 olarak karşımıza çıkıyor...
aklımızda bulunsun....fikir olarak...
Trend 1'deki D,E ve F arasındaki fibo ilişkisini 2nci trende uygularsak F tepesinin oluşacağı muhtemel nokta 76.400 olarak karşımıza çıkıyor...
aklımızda bulunsun....fikir olarak...
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Kolay gelsin, çalışmalarınızda başarılar
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
çok kısa yazabiliyorum......
altında düşüşler alım fırsatı ..trend yukarı ..makro sebebler var..her iki rezerv parada güvenilir değil..abd..ekonomisinde ikiz açık...euro bölgesinde önemli sorunlar var...kamu borçları başta..ayrıca her devlet parasının değerini düşük tutma savaşı veriyor..euro bölgesi dışında..onlarda yanlış yapıyorlar...
dolar /tl veya döviz /tl..de ağustos sonuna doğru borsalarda başlamasını
beklediğim düşüş trendinden dolayı bu tarihlerde yukarı yapabilir..ben yukarı bekliyorum..ama unutma dolat/tl hareketleri çok kısa sürede olur biter..uzun soluklu olmaz...eylül..de olup.bitebilir...ardından faiz konuşuruz.
euro/usd kısa vadede ..aşağı bekliyorum..1.30..lar kısa vade tepe...
uzun vadede tepe olabilir...olmalı..ama ECB yanlış yapmazsa......geçmişte yanlış yaptı...hiç kimse beklemiyor ama bence ECB..süpriz bir faiz indirimi bekliyorum..yapmalı.....
stress testleri sonrası satışlar artacaktır.euro..da.....ECB...manyaklık yapmazsa...fonlamayı kesip...test sonuçlarını olumlu aktarmayıp..zordaki bankalara ek süre verme gibi girişimler dışında...beklentim stress testleri
güzel...fonlama artacak..likidite rahatlayacak..ve euro gevşeyecek....
evet değişti piyasa...bunu sıkça dile getiriyorum... işlem saatleriyle oynuyorlar,grafikler de karakterini değiştiriyor haliyle...
e bizde değiştik artık, eskisi gibi uzun vadeli projeksiyonlar yok,olmuyor... bir adım sonrasına odaklandık.. mecburen.. görüş açımızı daraltıyorlar.. bunlar maksatlı hareketler...
ne olursa olsun, büyük para izini kaybettiremez.... topiğin başarısı bunu kanıtlıyor...
kolay gelsin..
A ve B PLANLARI.........
A..planı yeni zirve ..............
B...planı ise tuzak........
74.475...benim rakkamım..üstüne çıkıp kalmalı..rüştünü ispat etmeli....ve sonrasında hareket hızlanmalı......yukardan dönüşte 74.475..in aşağı geçilmesi benim için ilk sinyal
olacaktır.........
önce 74.475...yukarı geçilsin.....sonra bakarız....antreman yapıyoruz.......
geçemeyebilir....geçer gibi yapıp aşağı dönebilir..yakın takipe devam...
favori planım....PALA bu yaz bize tatil yaptırmayacak..............
AĞUSTOS -EYLÜL ÇOK KANLI GEÇECEK.........
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri