Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
ana tarih tek gün (-,+) şeklinde daha kolay oluyorda böyle tarih aralığı tabii ki daha zor.
Bunlar hep olası dönüş için var. Burada 29 u derken illa tam 29 u tutacaktır diye birşey yok. Hatta buda sonuçta (-,+)dır.
9 trade günü var burda, illa 29 u değildir dip olacak tarih 17-29 arasında bir tarihtir.
Bu aralık çalkantıda olabilir.
Tradede 29 unda olacağımız yer (17-29), 2 Eylüle tek trend getirecektir büyük ihtimal. Yani trade bu tarih aralığından çıkış zamanından olacağımız yerden sonra kolay olacak.
Burada kişisel yorum yanılır, ancak tarihler yanılmaz. Diğer durum hep tam tersi durumdur. Başka bir olasılık yoktur. Ya dipleme sürecidir ya tepeleme sürecidir.
Şimdilik kişisel yorumda görülen 17-29 arasında dipleme süreci olacaktır. Ve sonrasında X tarih hangisi olacaksa 17-29 aralığında 2 Eylüle yükseliş olacaktır.
Sp son yükselişin geri alımları,
38.2%, 1065
50.0%, 1055
61.8%, 1045
Destekler 1058, 1041, 1018.
Dirençler 1070, 1090, 1107.
1040-1045 altında long olunmamalıdır. 1040-1045 altında yukarıdan açılmış short pozisyon rahatlar.
61.8 in altı E düşüşün 1011 ile bitmediğini veya bir diğer sayımda 3 3 3 düşüşün içinde olduğumuzu düşündürtür.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
XU-30
sanırım herşey net.....
bol kazançlar....
Günaydın,
19 Temmuz Pazartesi"Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Saat - Para Birimi - Ülke - Ekonomik Gösterge - Önem Derecesi - Beklenti - Önceki
11:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi Cari İşlemler Dengesi (Mevsimsellikten Arındırılmamış) (Avro) Düşük -6.9 (Milyar)
12:00 EUR Avrupa Birliği Avrupa Bölgesi İnşaat Üretimi (Yıllık) Düşük %-6.1
17:00 USD ABD NAHB Konut Fiyat Endeksi Düşük 17
Bazı Bilançolar
International Business Machines (IBM) 2.58$ (Kapanış sonrası)
Texas Instruments (TXN) 0.62$ (Kapanış sonrası)
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
Mayıs dönemi Kısa vadeli dış borç stoku(10:00)
Japonya NIKKEI, Marine Day nedeniyle Kapalı.
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
bol kazançlı haftalar.
MOODY'S, IRLANDA'NIN KREDI NOTUNU 'AA1'DEN 'AA2'YE DUSURDU, GORUNUMU DURAGAN
-MATRIKS-
Emekdar, İrlanda'ya tatile mi gittin?![]()
En az 3 HİSSE...
Tüm dostlara gunaydın
Günaydın herkese...
İrlandaya değilde İmamın kayığıyla öbür tarafa ramak kaldıydı....
Çok büyük kaza atlattım,cumartesi gecesi trafikte,araç sollarken (TIR) la aramızadan bir aracın çok sürakli bir şekilde geçtiğini gördüm...
İlerilerde bir yerde yakaladım,iki sarhoş genç,alamancı beygir gücü yüksek araçla kapışmışlar..
Ona kafamız takıldıda,bir hata ettik bizi affet dediler...Trafiğe verecektim taksici esnafları mani oldular...
Oysa geldikleri yer içkili eylence yeresiymiş,orada zıkkımlanmaya devam etmişler..
Sabah o esnaflar; ya biz çok pişman olduk,tekrar çıktılar aynı şekilde ana yola,ana yolda seyreden araç zor durdu dediler...
Büyük bir kaza daha atlatmışlar..haberlerde kaza haberi geçmediğine göre evlerine sağ ulaştılar heralde dediler...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bu düşüte 71825 e alış yazdım gelirse iyi olur diye düşünüyorum
jelibon amcamın göndermiş olduğu sp 61.8 1045 seviyesi alım için uygundur diyorum
tr boğa piyasasında .kim ne derse desin.hep kısa da inat ettim ama kısa vadelerle açmış olduğum uzun lardan hep kazandım.şimdi ise 71825 hedef alım seviyem
gate amcama da teşekkürler.yorumlarını heop okuyorum.gerçekten harikasınız.iyiki varsınız
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Günaydın,
EURUSD
En az 3 HİSSE...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri