jelibon abey dowu bilmiyorumda bizimki 400 puanı ayıp olmasın diye düştü hühühühü yoksa numeromuydu üwwwwwwwww
jelibon abey dowu bilmiyorumda bizimki 400 puanı ayıp olmasın diye düştü hühühühü yoksa numeromuydu üwwwwwwwww
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şeyh Edebalı
Eyi yani 17 si dedik.
Cumartesiydi.
16 sı düşüş oldu.
Bu düşüş opsyon sınırlarını aştı.
Tarih çalıştı yine.
17-29 zor olacak.
Kolayı 1-17 idi.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon abey dowda trade etsek yav vobda haracanıyoruz boşuna üwwwwwdowda -3 ü yakalamıştım bugün ben mesela üwwww kaç para kazandıydık üwwww vobda beyfendi 400 pivan lütfetti üwwww hatta düne göre artı kapattı üwwww
Swing puan 91.
son iki rallide benzer.
Fakat bu ikincisinde dip daha aşağıdan başladığından 1011 bir önceki 1041 orta vadeli tradera al gelen yer tepe yeri oldu. Bu da iyi bir kazık oldu maalesef.
Bu ne anlama geliyor? bu piyasa şu an yüksek spekülatif bir piyasadır, son 1 yılın her döneminden daha zor bir piyasadır. Zaten olanda bu.
O yüzden maksimum dikkat gerekir.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Şimdi burada bir geri çekilme beklenilendi açık söyleyim zaten kefil olmadığımı 3 güne söyledim hep.
Şartlar belirledik ne dedik.
sp, dow, will, russel hatta ndx 1860 bile dedik.
Geçmeli dedik devam edecekse.
geçemedi.
Altın kural vardır hep işler, yükselemeyen piyasa DÜŞER.
Şimdi bunun esas önemli kısmı sonrası.
Bu bir 3 3 3 düşüşümü.
Yoksa bir düzeltmemi.
Zaman gösterecek.
Jelibon.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri