cümleten hayırlı akşamlar iyi tatilller.
cümleten hayırlı akşamlar iyi tatilller.
Bu sefer gap kapandı. Kapanmalıydı.
Daha da aşağıya gitmeyecek diye birşey yok.
Klasik bir opsyon günü.
Diyorum işte oraları geçemezse düşer, geçerse artar.
Kapanışa bakalım.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
sayın jelibon çalışmalarınıza göre altın hangi seviyeye kadar düşebilir vetekrar nekadar süre sonra yükselişegeçebilir, bilgilerinizi paylaşırsanız çok yardımcı olursunuz.şimdiden teşekkürler!..
bugun zor bır gundu müşteriyle ilgilenıren paracıklar resmen eridi . neyse +375 puan. allah bereket versın.
en azından zarar yazmadım.![]()
Konu EKONOMİST tarafından (16.07.10 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir. Sebep: eksik kelime
Başından beri görüşüm aynı biliyorsunuz mevsimsel zayıf ay olmalıydı haziran veya temmuz. Haziran sonu yeni zirvelerle temmuza ertelediler bunu. Temmuz-ağustos dipleme süreci olacak.
3 aday var dip için biri haziran düşüğü.
2. si 1178-1180.
3.sü 1154-1160.
Uzun vade için bu düşüşler alım fırsatı.
Yılın Son 4 ayı yeni en zirveler gelecek.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
jelibon abey bu iş alışkanlık yaptı 15 günde bir -3 felan üwww
Çok teşekkürler sayın jelibon, içimi rahatlattınız .Bazı analistlere göre altın 850-900 usd yekadar düşecek diyorlar .bende daha fazla zarar etmekten korktuğum için sizi rahatsız etim .teşekkürler.
Dünyanın 2.göçüşü,biz bir kere bile göçemedik.
Bir mum,diğer bir mumu tutuşturmakla
Işığından bir şey kaybetmez
Hz.Mevlana
İmammosrunca Cemaat Mıçtı.....
Sabah açılışta anladım tezgaha geldik,ne yapayım ne edeyim diye düşünüyorum,tırsdımda ne yalan söyleyim...
Aklıma geldi bugün cuma,gideyim imama dedim,ama çok sinirliyim burnumdan soluyorum,gözlerimden ateş fışkırıyor...
Koştura koştura gittim camiye,imam coşmuş; yavarlak çöte,emperyal güçler,haçlı irtica ........kopmuş anlatıyor...cemaat nefesini tutmuş dinliyor..
İmam o halde beni bir gördü,yinemi o *********** un yuvarlak çötesi dedi ve koptu,abdest mapdest kalmadı imamda,peşinden cemaatte haliyle imammosrunca,mıçtılar....
Hep bir ağızdan sözleşmişcesine korkma yiğidim,bundan sonra yalnız değilsin,biz seninleyiz Allah da seninle olsun dediler....amiin.....
YETER *******
http://www.izlesene.com/video/komik-...adan-d/2056351
Bu hikayede geçen yer isimleri ve şahıslar hayal ürünüdür....![]()
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri