Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
yygd...
eskiden astatin isimli bir üstadımız vardı forumda .. .. sonra kayboldu ... (nerede nereye kayboldu .... iyi adamdı dedik gidince ...sonra üğğğğğledik....gelmedi . . ) ......
ben ondan öğrendim .. kendisi kimseye öğretme bu tekniği dedi giderken ..... o yüzdenede söyleyemeyecem ..... ayrıca nikinizi ve avatarınız heç beğenmedim ....![]()
2013,00
74175 kısa denedim
Ha evet Asti Hatori ustanın öğrenciliğini yaptım... Amma velakin pek tuhaf bir hocaydı kendisi..Neyse gidenin arksından konuşulmaz. Fekat bana her şeyi öğretti ama kafa üstü duruken ve işerken üstünü pislememeyi öğretmedi. Neden diye sorduğumda, her usta öğrencisine bir numarayı öğretmez dedi...Öğrencinin tötü kalkıp, sonra usta ya meydan okumasın diye sanırsam....
Nikimi ve avatarımı beğenmemeniz konusuna gelince, "avatarın da nikinde ** size bir şey olmasın sayın selçuklu"..Ha birde asti üstad şu ** ların da anlamını öğretmedi bana...Forumda ilk gördüğün adama iki yıldız yaz dedi o zaman çift yıldızın anlamını anlatırlar sana dedi pis pis sırıtarak..bi pislik var diye tahmin ettiğimden o şekilde hareket etmedim tabi...
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
yygd
yygd
yygd
yygd
yygd
950 gısa .. vyyyyy ******** ------ *** --*-**-*-*-*-
2013,00
abi peki 55 EMA veya muadili fiyat bunu kırıp 5 dk kapanış beklemeden mi giriliyor? peki nerden biliyoruz ki kırıldığını? hoş kapanış yapsada poz garanti değil ama malum sistemlerde bize öğretilen hep kapanışı bekle idi.
yani kapanış görmeden giriyoruz ben öyle anladım.ufff biraz riskli bu...
tamam evet risk yoksa parada yok![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
str net satta ... dimi saraylı abi. . default 225 flat .. 900 gısa ..
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri