kısa dewam
otururum üstüne kısaların ,şu an için korkmam...
kısa dewam
otururum üstüne kısaların ,şu an için korkmam...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Ben de bugün fırsat oldukça Daytrading yapacam... Akşam flat'leyip gitmem lazım nasıl olsa, sisteme uymanın bir anlamı yok... 5dk'lıkta bir önceki barın en yükseğinin üzerinde kapanış olursa benim için long'lama sebebidir, Stop o barın 1 kademe altı olacak şekilde...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
Derbüyesüz..Ben de senin nikini dejenere edemm i he
Sorunun yanıtı; Ben Hellpatros'un üvey kardeşiyim. Yıllardır hor görüldüm. O müyendislik fakültelerinde, MS Sertfiika programlarına gönderilirken ben lahmacun salonuna çırak olarak gönderildim. Ama yılmadım..Geceleri gizli gizli onun ders notlarını alıp çalıştım.. Bugünlere geldim, forumu hekledim ve ele geçirdim...
375 gısa .. 600 üstü istop ...
2013,00
Tamam şimdi biraz ciddi olalım..
Selpatros, ne zaman gömecez bu boğaları yawww...Küçük kaynarca ya gömelim olmazsa Büyük kaynarca'ya gömelim o da olmazsa Prut bataklıklarına gömelim **..sıkıldım haaa..ça tçat çat bi 10000 düş **..
bende 400 az kısa denedim bakalım. 600 SL 200 kar alma yeri. bugün yeniden 73100 altına gelmedikçe kısalrım vur-kaç amaçlı olucakdır. kazara 73900 üstü filan olursakda kalıcı long olurum sanırsam.
bu arada selpatros sayım exx oldumu?
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri