Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
hayırlı Cumalar
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
hayırlı Cumalar
Yön duygusu çok karısık 71.800 kadar düşüş devam edebilir gibi görünüyor.spotun açılmasını belemek en ıyısı gıbı dışarısıda karısık japonya yuzde 3 cıvarı duştu bugun.parıte daha yukarıya gıdecek gıbı duruyor.fakat en onemlı beklentımız ertelendı bıraz kısa yonde olmak daha karlı olacak gıbı gözukuyor.stres testlerındekı belırsızlık ve avrupadakı olumsuz çıklamalar işimizi kolaylaştırır
Zayıf açılış oldu yukselışler satış fırsatı olacak bugun için bana göre
Reyting yetkilisi:mali kural geçseydi bile uygulamaya bakarak karar verecektik bloooooomberg-ht
BEN SADECE...
Eşşekden düşen hoca;Düşmesemde inecektim zaten....
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Melaba...bol şans
EMEKDAR'ın göz pınarlarına , gözyaşı damlası düştü..
- 1 YETKİLİ -
-VOBjektif FHA-![]()
En az 3 HİSSE...
Stompumu74'e bırakıyorum..
Palanın bıyıkları ne kadar uzun bakalım??![]()
En az 3 HİSSE...
Şeyh Edebalı
Şikayetler SPK'ya .. Ben -BİR YETKİLİ - değilim
Dün seans bitmesine 30dk kala GOLDMAN hissesinde alımlar başlamış. Ama GOLDMAN'la ilgili haber , seans bitiminden sonra gelmiş.. (Selim Atalay'ın sabah bahsettiğine göre)
Yorum senin. Ben takmıyorum pek kafaya onun için. Biraz sonra durup dururken Stopumu vururlarsa ona da aldırman. Günlük hareketlerde göze alabildiğim bir nokta çünkü. Kazanırsam fazlasını çıkarırım..
En az 3 HİSSE...
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri