bugun sabah aşagı yapıp kısa açtırdılar mıllete,sonra yukarı yapıp stopları patlattılar sımdı yıne aşagı yaparlar long açanları sınır ederler: bu paladan baş etmek zor![]()
bugun sabah aşagı yapıp kısa açtırdılar mıllete,sonra yukarı yapıp stopları patlattılar sımdı yıne aşagı yaparlar long açanları sınır ederler: bu paladan baş etmek zor![]()
Herşey normal.
Endeksler geldi kırılım yerine durdu.
Aynı zamanda önemli HO larda noktasal duruyorlar.
Opsyon günüde var yarın.
Bugün işim var yokum akşama kadar.
Trade basit.
Kırarsa düşüş trendini, trend yönünde olmalı.
Kıramazsa aşağı çekilme olacak ama orta vade için alım fırsatıdır.
Yarın opsyon günü anormal hareketler olabilir, artık bu hafta kapanışını görmekten başka yapacak birşey yok.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
Tarihlerin ise Maaşallahı var.
1 temmuz 17 temmuz hiçbir güç durduramadı endeksleri.
Öncesini hatırlıyom ne gerilmiştim, 1 Temmuzdan beri mesajlar azaldı geyiğe vurdum mesajlarda.
Hiçbirşey yazmasamda olurdu.
Ben çıktım, bol şanslar herkese.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
günaydınbol kazançlar dostlar.
75.000 üzeri atacak gıbı çok kuvvetlı piyasa yenı para gırıslerıde oldu bır aksılık olmassa hedef 75.900 gıbı duruyor.fakat ben kısaları acmaya başladım soluksuz gıdecegını sanmam
Boşuna dememişler,ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar..
Ana gibi yar,bağdat gibi diyar olmaz diye...
Bir tepsi armut getirdi...hayırdır inşallah...
Parikte 1.2824 üstünde kalamazsa yuvarlak çötede armudumu verecek...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Bakan yılmaz, "mali kural yetişmezse sonbaharda yeniden gündeme gelir"-bloomberg ht
Akp li bozdağ:genel kurul programı böyle giderse mali kural ekime kalır cnbc-e-röytersssssssss
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Mark minübüs:Çift dip tartışması anlamsız ...
Ne demek istiyore,tartışmaya gerek yok,bu iş garantimi,yoksa bu iş bitti,yeni böyük balonlarmı üfleyecez diyor...![]()
Şeyh Edebalı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri