saraylı abey str satta kapadı bu takip ettiğim ziztemler satta gapadıüwwww geceye poz taşıdım üwww
belki negatif ayrışırız üwwww
![]()
saraylı abey kontrat sayısını tahmin ediyorum sizin6000 di daha
![]()
saraylı abey str satta kapadı bu takip ettiğim ziztemler satta gapadıüwwww geceye poz taşıdım üwww
belki negatif ayrışırız üwwww
![]()
saraylı abey kontrat sayısını tahmin ediyorum sizin6000 di daha
![]()
abi evet, hay tek bi arkadaş kendisi. nickini yanlış hatırlamıyorsam, metatrader'a VOB datalarını import etme işiyle de uğraşan bi arkadaşımız.
kendisine hepinizin huzurunda sesleniyorum. VOB verilerini metatrader'a online import etmeyi başarırsa, alem zirve/dip avlayan (avlamaya çalışan demiyorum dikkat) bir adam değil bir forum görür!![]()
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
günaydın-bol kazançlar
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Günaydın arkadaşlar, kısa bir sorum olacak, (geriye dönük sayfaları tek tek okumaya başladım ancak epey sürecek herhalde) STR sisteminin hangi periyotta kullanılıyor, 60'lık mı?
günaydın hayırlı işler bol kazançlar
o nasıl mantık lem..moderatörün niki misal "pıçak" olsa, voborsadakiler pıçağın soyduğu salatalıklar
mı olacaydı
Buu arada Hellpatros dedim..Hellpatrol demedim...Hellpatrol da cehennem devriyesi demekmişGel körpi, bunun bizim Hellim Fairgirl ile hiç alakası olabilemez.. Hellim Fairgirl, orta dünyada yaşayıp, hoşgörü ve adaleti temsil eden sanal bir karakter
(ha bir de son derece sessiz)...Hayret yani...Bugüne kadar selçuklu ve ben ikilisinden en az birini en az 1 gün yasaklamış olmalıydı
Amma kuduruklardan bize sıra gelmedi herhal...hellhall
Not: Bir de hala selçuklu ile bana çokonat borcunu ödemedi..üwww..hem de küçük çokonat
BANGA mühim
herkese gunaydın...
el bademül şortşayne
velev kü atar da kalır 73.350 nin üstünde..
--Eksiklik Kendi Özümde--
Hahaha..Yok yok o duyguyu biliyorum. Vahşi Batı'da, "şerif ve çetesine" cepheden girişmiştim..yanlış hatırlamıyorsam 2026 ya kadar yasaklıyım...
burda da, mersiyk diye evdiğimiz bir mod arkedaşımız vardı..ondan reca ettiydim, 3-4 saatliğine yasakladıydı beni..çok heyecan vericiydi![]()
BANGA mühim
Günaydın Patronlar.
Karlı bi gün olsun
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri